Personenauto's

Laatste update:

Particuliere occasionkopers willen ex-leaseauto

Ex-leaseauto`s zijn steeds populairder onder particuliere occasionkopers. Het transparante onderhoudsverleden, het grote aanbod van ex-leaseauto’s in Nederland en de kwaliteit ervan zijn volgens Leaseplan doorslaggevend. Dat meldt Leaseplan in een persbericht op Autobranchesignalen.nl.

De leasemaatschappij zag zijn directe verkoop van ex-leaseauto`s aan particulieren verdubbelen. Vorig jaar verkocht Leaseplan nog zo`n tweeduizend ex-leaseauto`s aan particulieren, het jaar ervoor waren het er ongveer duizend. In totaal komen er bij Leaseplan jaarlijks zo`n dertigduizend auto`s terug uit de lease.

Leaseplan opende de afgelopen jaren twee Occasion Centers: een in Veghel en een in Breukelen. Er wordt gekeken naar een derde, bevestigt manager occasions Ferry Weijers desgevraagd. “Er is nog niets concreet, maar de directie heeft ons toestemming gegeven om te kijken naar een volgende locatie voor een derde Occasion Center.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Particuliere occasionkopers willen ex-leaseauto | Fleet&Mobility

Particuliere occasionkopers willen ex-leaseauto

Redactie Redactie
• Laatste update:

De leasemaatschappij zag zijn directe verkoop van ex-leaseauto`s aan particulieren verdubbelen. Vorig jaar verkocht Leaseplan nog zo`n tweeduizend ex-leaseauto`s aan particulieren, het jaar ervoor waren het er ongveer duizend. In totaal komen er bij Leaseplan jaarlijks zo`n dertigduizend auto`s terug uit de lease.

Leaseplan opende de afgelopen jaren twee Occasion Centers: een in Veghel en een in Breukelen. Er wordt gekeken naar een derde, bevestigt manager occasions Ferry Weijers desgevraagd. “Er is nog niets concreet, maar de directie heeft ons toestemming gegeven om te kijken naar een volgende locatie voor een derde Occasion Center.”