Personenauto's

Laatste update:

Bosch Car Service grootste universele garageformule

Autocrew, het universele garageconcept van Bosch, is met 41 nieuwe deelnemers de sterkste stijger in de nieuwe Garageformule Top 40 van Aumacon die maandag werd gepresenteerd in Almere. Het aantal deelnemers van Autocrew staat nu op 139, het is daarmee niet de grootste garageformule in aantal leden, die eer gaat net als in de drie voorgaande edities van de ranglijst naar Bosch Car Service. Deze formule daalde wel van 383 naar 377 vestigingen. 

Lees meer op Automotive werkplaats

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Bosch Car Service grootste universele garageformule | Fleet&Mobility

Bosch Car Service grootste universele garageformule

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lees meer op Automotive werkplaats