Personenauto's

Laatste update:

Zeven Transporters voor Toes

Toes Montage heeft zeven nieuwe Volkswagens Transporter in ontvangst genomen van Martin Schilder Bedrijfswagens Alkmaar. Het in Schagen gevestigde familiebedrijf vervangt daarmee de VW-busjes die vier jaar geleden in gebruik werden genomen. Dat meldt dealerbedrijf Martin Schilder.

De bussen zijn uitgevoerd met een dubbele cabine, verlengd chassis, 140 pk tweeliter TDi dieselmotor, cruise control, airconditioning, alarm en bluetooth. Verder hebben de Transporters een automatische DSG versnellingsbak.

Lease Visie en Bedrijfswagen Inrichting Alkmaar verzorgden de financiering en inrichting. Zeeman Reclamegroep ontwikkelde en plaatste de huisstijl op de auto’s.

Het is niet de eerste keer dat Toes in zee gaat met Martin Schilder en met de VW Transporter. Kelly Toes, verantwoordelijk voor marketing en vlootbeheer bij het bedrijf: “In principe kopen wij iedere vier jaar nieuwe auto’s. Dat is een goed gebaar naar onze medewerkers, die daarmee altijd met een representatieve en moderne bedrijfsauto rijden.”

Nieuw voor Toes is de DSG-automaat. “Dat was al jaren de wens van een van onze medewerkers en is nu technisch ook mogelijk. Punt is dat wij voor het vervoer van bouwmaterialen regelmatig met een aanhanger rijden en dat mag dan geen beperkingen opleveren. Met deze bus en techniek is dat het geval.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Zeven Transporters voor Toes | Fleet&Mobility

Zeven Transporters voor Toes

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bussen zijn uitgevoerd met een dubbele cabine, verlengd chassis, 140 pk tweeliter TDi dieselmotor, cruise control, airconditioning, alarm en bluetooth. Verder hebben de Transporters een automatische DSG versnellingsbak.

Lease Visie en Bedrijfswagen Inrichting Alkmaar verzorgden de financiering en inrichting. Zeeman Reclamegroep ontwikkelde en plaatste de huisstijl op de auto’s.

Het is niet de eerste keer dat Toes in zee gaat met Martin Schilder en met de VW Transporter. Kelly Toes, verantwoordelijk voor marketing en vlootbeheer bij het bedrijf: “In principe kopen wij iedere vier jaar nieuwe auto’s. Dat is een goed gebaar naar onze medewerkers, die daarmee altijd met een representatieve en moderne bedrijfsauto rijden.”

Nieuw voor Toes is de DSG-automaat. “Dat was al jaren de wens van een van onze medewerkers en is nu technisch ook mogelijk. Punt is dat wij voor het vervoer van bouwmaterialen regelmatig met een aanhanger rijden en dat mag dan geen beperkingen opleveren. Met deze bus en techniek is dat het geval.”