Alliander zet laadpaaldivisie Allego te koop

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
'De ontwikkelingen op de markt van elektrisch rijden zijn stormachtig.' (Foto: Allego)

Ingrid Thijssen, ceo Alliander, stelt dat aan Allego een risicoprofiel kleeft dat niet meer bij Alliander past. “De ontwikkelingen op de markt van elektrisch rijden zijn stormachtig. Over twaalf jaar moet iedere nieuwe auto in Nederland emissieloos zijn. Daar is een passende laadinfrastructuur voor nodig. Deze ontwikkeling zien we ook in de andere landen waar Allego actief is.”

Lees verder op Automotive Management

Alliander zet laadpaaldivisie Allego te koop | Fleet&Mobility

Alliander zet laadpaaldivisie Allego te koop

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
'De ontwikkelingen op de markt van elektrisch rijden zijn stormachtig.' (Foto: Allego)

Ingrid Thijssen, ceo Alliander, stelt dat aan Allego een risicoprofiel kleeft dat niet meer bij Alliander past. “De ontwikkelingen op de markt van elektrisch rijden zijn stormachtig. Over twaalf jaar moet iedere nieuwe auto in Nederland emissieloos zijn. Daar is een passende laadinfrastructuur voor nodig. Deze ontwikkeling zien we ook in de andere landen waar Allego actief is.”

Lees verder op Automotive Management