Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Share2use start crowdfunding-campagne

Deelplatform Share2use is gestart met een crowdfunding-campagne via investeringsplatform Symbid. Het bedrijf hoopt 300 duizend euro op te halen met de campagne. Nog eens 300 duizend euro wordt door de huidige investeerders ingebracht (dat is voor de investeerders de tweede investeringsronde). In totaal is er dus een kapitaalbehoefte van 600 duizend euro.

Via Share2use worden auto’s gedeeld, het is de bedoeling daar op termijn allerlei goederen aan toe te voegen als kantoorruimtes, boten, caravans en campers, maar ook parkeerplaatsen. Er is inmiddels een bèta-versie van de Share2use-app in gebruik. In oktober moet een nieuwe, definitieve app gelanceerd worden voor Android- en Apple-toestellen. Het geld wordt voornamelijk gebruikt voor de verdere ontwikkeling van de applicatie, marketing en het versterken van de organisatie.

Tot en met juni is er ruim 400 duizend euro geïnvesteerd (de eerste investeringsronde). Een van de investeerders in Share2use is Hans Blink, de voormalig ceo van Athlon Car Lease. Voor de crowdfunding-campagne worden 800 aandelen uitgegeven à 375 euro per aandeel. Dat is ongeveer 20 procent van het totale aandelenbestand.

In juni maakte Share2use-directeur Cees Klaassen nog bekend dat het deelautonetwerk was uitgebreid naar zes locaties. Aan het einde van het jaar moeten dat er 25 zijn.

Op de foto: het team van Share2use. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Share2use start crowdfunding-campagne | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Share2use start crowdfunding-campagne

Deelplatform Share2use is gestart met een crowdfunding-campagne via investeringsplatform Symbid. Het bedrijf hoopt 300 duizend euro op te halen met de campagne. Nog eens 300 duizend euro wordt door de huidige investeerders ingebracht (dat is voor de investeerders de tweede investeringsronde). In totaal is er dus een kapitaalbehoefte van 600 duizend euro.

Via Share2use worden auto’s gedeeld, het is de bedoeling daar op termijn allerlei goederen aan toe te voegen als kantoorruimtes, boten, caravans en campers, maar ook parkeerplaatsen. Er is inmiddels een bèta-versie van de Share2use-app in gebruik. In oktober moet een nieuwe, definitieve app gelanceerd worden voor Android- en Apple-toestellen. Het geld wordt voornamelijk gebruikt voor de verdere ontwikkeling van de applicatie, marketing en het versterken van de organisatie.

Tot en met juni is er ruim 400 duizend euro geïnvesteerd (de eerste investeringsronde). Een van de investeerders in Share2use is Hans Blink, de voormalig ceo van Athlon Car Lease. Voor de crowdfunding-campagne worden 800 aandelen uitgegeven à 375 euro per aandeel. Dat is ongeveer 20 procent van het totale aandelenbestand.

In juni maakte Share2use-directeur Cees Klaassen nog bekend dat het deelautonetwerk was uitgebreid naar zes locaties. Aan het einde van het jaar moeten dat er 25 zijn.

Op de foto: het team van Share2use. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie