Verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar opent inschrijving

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
De prijs ging vorig jaar Gertjan Sybrandi van Stedin (Foto: Fleet Mobility Live)

Vanaf vandaag start er een nieuwe ronde van de verkiezing van de Mobiliteitsmanager van het jaar. Belangstellenden kunnen zich vanaf vandaag kandidaat stellen of een collega/vakgenoot/relatie nomineren.

De organisatie is op zoek naar mobiliteitsmanagers die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden door in hun organisatie een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren, een enorme kosten- en CO2 reductie te realiseren, of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.

Ambitieuze plannen

De sluitingsdatum voor aanmelden is 1 maart 2019. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het evenement Fleet Mobility Live, op dinsdag 21 mei in Nieuwegein. De jury van de 
De Mobiliteitsmanager van het jaar award bestaat voornamelijk uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award. Klik hier om iemand aan te melden.

De prijs werd vorig jaar gewonnen door Gertjan Sybrandi van Stedin. Hij ontving de award destijds uit handen van zijn voorganger Arjen Juurlink (Friesland Campina). Sybrandi werd onder meer verkozen vanwege zijn ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden; in 2020 wil hij uitsluitend volledig elektrische auto’s inzetten. Daarnaast is er bij Stedin vanaf begin dit jaar geen instroom meer van fossiele brandstof aangedreven auto’s.

Verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar opent inschrijving | Fleet&Mobility

Verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar opent inschrijving

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
De prijs ging vorig jaar Gertjan Sybrandi van Stedin (Foto: Fleet Mobility Live)

Vanaf vandaag start er een nieuwe ronde van de verkiezing van de Mobiliteitsmanager van het jaar. Belangstellenden kunnen zich vanaf vandaag kandidaat stellen of een collega/vakgenoot/relatie nomineren.

De organisatie is op zoek naar mobiliteitsmanagers die zich in het afgelopen jaar hebben onderscheiden door in hun organisatie een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren, een enorme kosten- en CO2 reductie te realiseren, of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.

Ambitieuze plannen

De sluitingsdatum voor aanmelden is 1 maart 2019. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het evenement Fleet Mobility Live, op dinsdag 21 mei in Nieuwegein. De jury van de 
De Mobiliteitsmanager van het jaar award bestaat voornamelijk uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award. Klik hier om iemand aan te melden.

De prijs werd vorig jaar gewonnen door Gertjan Sybrandi van Stedin. Hij ontving de award destijds uit handen van zijn voorganger Arjen Juurlink (Friesland Campina). Sybrandi werd onder meer verkozen vanwege zijn ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden; in 2020 wil hij uitsluitend volledig elektrische auto’s inzetten. Daarnaast is er bij Stedin vanaf begin dit jaar geen instroom meer van fossiele brandstof aangedreven auto’s.