Laatste update:

Kerncijfers auto en mobiliteit 2014

Onlangs is de nieuwste editie van ‘Kerncijfers Auto en Mobiliteit’ verschenen. Deze publicatie van RAI Vereniging en Bovag op zakformaat biedt een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en statistieken in de verkoop van personen- en bedrijfsauto's en de samenstelling van het Nederlandse wagenpark. Kerncijfers Auto en Mobiliteit 2014 bestaat uit een selectie van informatie uit de uitgave ‘Mobiliteit in Cijfers’, die in september verschijnt. De publicatie is ook als download beschikbaar, onder het kopje Publicaties op www.raivereniging.nl. Leden van RAI Vereniging ontvingen overigens eerder al een gedrukt exemplaar.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Kerncijfers auto en mobiliteit 2014 | Fleet&Mobility

Kerncijfers auto en mobiliteit 2014

Redactie Redactie
• Laatste update: