Laatste update:

In memoriam

MIJNDERT PON
Mijndert Pon (82), tot 1990 bestuursvoorzitter van autoimporteur Pon uit Leusden, is op 82-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Nijkerk. Hij was de kleinzoon van de oprichter van het auto-imperium.

Na zijn carrière bij Pon startte Mijndert Pon het vermaarde wijnhuis Salentein in Argentinië. Zijn broer Ben Pon heeft eveneens een wijnhuis, in California. De jongste van de drie broers, Wijnand, is de huidige ceo van het autoimportbedrijf in Leusden. Mijndert Pon is in besloten kring begraven in Amersfoort.

JOHAN KOETJE

Johan Koetje (42), commercieel directeur van Muntstad, is om het leven gekomen bij een aanvaring op de Vinkeveense Plassen. De sloep waar Koetje in zat werd geraakt door een speedboot op hoge snelheid. Het tragische ongeval haalde de landelijke media omdat de bestuurder van de speedboot te veel had gedronken. Koetje was sinds 2012 commercieel directeur van dealerholding Muntstad en was daarvoor onder meer directeur Volkswagen bij Auto Muntstad en manager sales Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Automotive.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
In memoriam | Fleet&Mobility

In memoriam

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na zijn carrière bij Pon startte Mijndert Pon het vermaarde wijnhuis Salentein in Argentinië. Zijn broer Ben Pon heeft eveneens een wijnhuis, in California. De jongste van de drie broers, Wijnand, is de huidige ceo van het autoimportbedrijf in Leusden. Mijndert Pon is in besloten kring begraven in Amersfoort.

JOHAN KOETJE

Johan Koetje (42), commercieel directeur van Muntstad, is om het leven gekomen bij een aanvaring op de Vinkeveense Plassen. De sloep waar Koetje in zat werd geraakt door een speedboot op hoge snelheid. Het tragische ongeval haalde de landelijke media omdat de bestuurder van de speedboot te veel had gedronken. Koetje was sinds 2012 commercieel directeur van dealerholding Muntstad en was daarvoor onder meer directeur Volkswagen bij Auto Muntstad en manager sales Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Automotive.