Laatste update:

Labresultaten

Het eerste seminar van het Bovag Innovatielab was op dinsdag 4 november een feit. In de industriële omgeving van de oude Prodent- fabriek in Amersfoort kwamen leden van alle afdelingen samen om de eerste labresultaten te bespreken.

Maar ook om nieuwe samenwerkingen te sluiten. Zo waren er elevator pitches van onder andere Park Fly Rent, dat geparkeerde auto's verhuurt in ruil voor gratis parkeren, en Proefritmanager, een app voor autobedrijven die alles regelt rondom een proefrit. Bij de borrel was veel enthousiasme te bespeuren en de organisatie heeft al aangekondigd volgend jaar het Innovatielab te continueren.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Labresultaten | Fleet&Mobility

Labresultaten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar ook om nieuwe samenwerkingen te sluiten. Zo waren er elevator pitches van onder andere Park Fly Rent, dat geparkeerde auto's verhuurt in ruil voor gratis parkeren, en Proefritmanager, een app voor autobedrijven die alles regelt rondom een proefrit. Bij de borrel was veel enthousiasme te bespeuren en de organisatie heeft al aangekondigd volgend jaar het Innovatielab te continueren.