Auto en fiscus

Laatste update:

Spitsmijden-app gelanceerd

Stadsregio Arnhem Nijmegen en de provincie Gelderland hebben de reisplanapp Slim gelanceerd. De app moet automobilisten helpen verkeersdrukte te omzeilen door continu actuele verkeersinformatie te bieden.

Via de app krijgen gebruikers files te zien die langer zijn dan drie kilometer en korte opstoppingen en wegdelen waar langzaam wordt gereden. Deelnemers aan het programma ‘Slim uit de spits’ krijgen spaarpunten per keer dat zij de spits mijden. Die kunnen ze inwisselen voor cadeaus.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Spitsmijden-app gelanceerd | Fleet&Mobility

Spitsmijden-app gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Via de app krijgen gebruikers files te zien die langer zijn dan drie kilometer en korte opstoppingen en wegdelen waar langzaam wordt gereden. Deelnemers aan het programma ‘Slim uit de spits’ krijgen spaarpunten per keer dat zij de spits mijden. Die kunnen ze inwisselen voor cadeaus.