Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD neemt 500e ev op in vloot

ALD Automotive heeft de 500ste (semi-)elektrische auto in haar vloot opgenomen. De sleutels van een V60 plug-in Hybrid zijn afgelopen maandag overhandigd aan leaserijder Paul Bosch bij Volvo-dealer Hooftman te Alphen aan den Rijn.

De heer Bosch is werkzaam bij Otto Chemie en mocht zijn ‘oude’ leaseauto verruilen voor een nieuw, hybride exemplaar. ALD Automotive verraste de leaserijder met een een e-learning programma dat leaserijders effectief traint in zuinig en veilig rijden, en tegoedbonnen voor kosteloos autowassen gedurende de looptijd van het contract.

De aantallen elektrische auto’s blijven zeker dit jaar nog stijgen, zo verwacht ALD Automotive. Er staan momenteel veel elektrische voertuigen, met name plug-in hybrides, in bestelling. ALD Automotive heeft naar eigen zeggen 5% van alle elektrische voertuigen in Nederland in haar vloot. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ALD neemt 500e ev op in vloot | Fleet&Mobility

ALD neemt 500e ev op in vloot

Redactie Redactie
• Laatste update:

De heer Bosch is werkzaam bij Otto Chemie en mocht zijn ‘oude’ leaseauto verruilen voor een nieuw, hybride exemplaar. ALD Automotive verraste de leaserijder met een een e-learning programma dat leaserijders effectief traint in zuinig en veilig rijden, en tegoedbonnen voor kosteloos autowassen gedurende de looptijd van het contract.

De aantallen elektrische auto’s blijven zeker dit jaar nog stijgen, zo verwacht ALD Automotive. Er staan momenteel veel elektrische voertuigen, met name plug-in hybrides, in bestelling. ALD Automotive heeft naar eigen zeggen 5% van alle elektrische voertuigen in Nederland in haar vloot.