Leasing en verhuur

J&T Lease verhuist naar Van Mossel Leasing in Tilburg

J&T Autolease verhuist haar activiteiten vandaag van Oirschot naar de Kraaivenstraat 4 in Tilburg. Ook de medewerkers verhuizen mee.

Wendy Thijssen, salesmanager J&T Autolease: “Op de nieuwe locatie zitten we fysiek bij de collega’s van ons zusterbedrijf Van Mossel Leasing. Hierdoor kunnen we de synergievoordelen, onder andere op het gebied van inkoop en kennisdeling, maximaal benutten. We kunnen nog sneller en flexibeler inspelen op klantwensen. Het kantoor in Tilburg fungeert daarmee als een centraal hoofdkantoor waar ook J&T Autolease België en ons andere zusterbedrijf DirectLease aan geschakeld zijn.” 
Het bedrijf is 25 jaar lang gevestigd geweest in Oirschot.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
J&T Lease verhuist naar Van Mossel Leasing in Tilburg | Fleet&Mobility

J&T Lease verhuist naar Van Mossel Leasing in Tilburg

Redactie Redactie

Wendy Thijssen, salesmanager J&T Autolease: “Op de nieuwe locatie zitten we fysiek bij de collega’s van ons zusterbedrijf Van Mossel Leasing. Hierdoor kunnen we de synergievoordelen, onder andere op het gebied van inkoop en kennisdeling, maximaal benutten. We kunnen nog sneller en flexibeler inspelen op klantwensen. Het kantoor in Tilburg fungeert daarmee als een centraal hoofdkantoor waar ook J&T Autolease België en ons andere zusterbedrijf DirectLease aan geschakeld zijn.” 
Het bedrijf is 25 jaar lang gevestigd geweest in Oirschot.