Leasing en verhuur

Laatste update:

Staples biedt cng-auto’s aan in lease

Kantoorartikelenretailer Staples gaat in samenwerking met Leaseplan en CNG Net auto`s en bestellers verleasen die op CNG rijden. Dat melden de bedrijven. 

CNG Net, dat onlangs verkocht is aan een investeringsfonds, is initiator van het plan. Staples gaat de voertuigen aanbieden aan zakelijke klanten. De uiteindelijke leverende partij is Leaseplan. Ieder kwartaal mag een andere importeur een auto en besteller aanbieden die op CNG rijdt. Staples zorgt ervoor dat de acties gepromoot worden onder de eigen klanten.

“Wij zochten een manier om CNG meer op de kaart te zetten als alternatieve brandstof”, zegt Kim Bentum, die voor CNG de marketing verzorgt. “Wij hebben Staples en Leaseplan benaderd. We zijn verheugd dat we deze actie rond hebben weten te krijgen.”

CNG Net heeft verder geen bemoeienis met de transacties. “Wij leveren via onze tankstations de brandstof.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Staples biedt cng-auto’s aan in lease | Fleet&Mobility

Staples biedt cng-auto’s aan in lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

CNG Net, dat onlangs verkocht is aan een investeringsfonds, is initiator van het plan. Staples gaat de voertuigen aanbieden aan zakelijke klanten. De uiteindelijke leverende partij is Leaseplan. Ieder kwartaal mag een andere importeur een auto en besteller aanbieden die op CNG rijdt. Staples zorgt ervoor dat de acties gepromoot worden onder de eigen klanten.

“Wij zochten een manier om CNG meer op de kaart te zetten als alternatieve brandstof”, zegt Kim Bentum, die voor CNG de marketing verzorgt. “Wij hebben Staples en Leaseplan benaderd. We zijn verheugd dat we deze actie rond hebben weten te krijgen.”

CNG Net heeft verder geen bemoeienis met de transacties. “Wij leveren via onze tankstations de brandstof.”