Leasing en verhuur

Haaglanden Lease wordt Wittebrug Lease

Haaglanden Lease heeft de naam veranderd in Wittebrug Lease. De leasemaatschappij is onderdeel van Wittebrug Autogroep. Ook de naam van Haaglanden Rent (Euromobil) is gewijzigd naar Wittebrug Rent.

Dat maakt directeur Ivo Burger bekend.

Wittebrug Autogroep is onderdeel van de Riva Holding en heeft vijf dealerbedrijven in de regio Den Haag en naast een leasemaatschappij ook een schadebedrijf. Burger legt uit dat de groep onder één naam richting de zakelijke markt wil communiceren. “De zakelijke markt wordt daarom vanaf nu onder de naam Wittebrug Autogroep Businesscenter bediend. Maandag gaat ook de nieuwe website live.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Haaglanden Lease wordt Wittebrug Lease | Fleet&Mobility

Haaglanden Lease wordt Wittebrug Lease

Redactie Redactie

Dat maakt directeur Ivo Burger bekend.

Wittebrug Autogroep is onderdeel van de Riva Holding en heeft vijf dealerbedrijven in de regio Den Haag en naast een leasemaatschappij ook een schadebedrijf. Burger legt uit dat de groep onder één naam richting de zakelijke markt wil communiceren. “De zakelijke markt wordt daarom vanaf nu onder de naam Wittebrug Autogroep Businesscenter bediend. Maandag gaat ook de nieuwe website live.”