Leasing en verhuur

Mobility Service Nederland breidt MT uit

Lesemaatschappij Mobility Service Nederland (MSN) heeft Inge Mier aangesteld als finance manager. Mier neemt plaats in het MT van het bedrijf naast algemeen directeur Paul Harms, en oprichters Patrick Doornbos en Gerben de Groot.

Mier was van 2012 tot 2015 manager en adviseur bij Deloitte Accountants en werkte daarvoor bij Ernst&Young. Haar rol is MSN helpen klanten, waaronder vooral midden- en kleinbedrijven, te adviseren over financiën en fiscaliteiten.

MSN heeft 630 klanten en beheert een wagenpark van zo’n tweeduizend auto’s. Het bedrijf heeft een portfolio van 28 miljoen euro en een jaaromzet van ruim 20 miljoen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mobility Service Nederland breidt MT uit | Fleet&Mobility

Mobility Service Nederland breidt MT uit

Redactie Redactie

Mier was van 2012 tot 2015 manager en adviseur bij Deloitte Accountants en werkte daarvoor bij Ernst&Young. Haar rol is MSN helpen klanten, waaronder vooral midden- en kleinbedrijven, te adviseren over financiën en fiscaliteiten.

MSN heeft 630 klanten en beheert een wagenpark van zo’n tweeduizend auto’s. Het bedrijf heeft een portfolio van 28 miljoen euro en een jaaromzet van ruim 20 miljoen.