Leasing en verhuur

Laatste update:

Boodschappenkar in de lease bij Jumbo

Dealerholding Wealer en Jumbo bieden gezamenlijke privéleasecontracten aan. Wealer heeft met zijn privéleaselabel 123privelease.nl een samenwerking met twee Jumbo-filialen in het Limburgse Kerkrade gesloten. Bij de Jumbo in Kerkrade krijgen klanten bij het afsluiten van een privéleasecontract wekelijks 10 euro korting op hun boodschappen.

De bedrijven kennen elkaar omdat ze allebei sponsor zijn van voetbalclub Roda JC.

Het gaat om een Seat Mii met een looptijd van 48 maanden, 10 duizend kilometer én bestickering van de Jumbo voor 199 euro per maand. Er kan gekozen worden om zonder bestickering te rijden, maar dan vervalt de boodschappenkorting en kost het contract maandelijks 235 euro.

Clubkleuren
De actie loopt sinds 9 maart en inmiddels zijn er twintig contracten afgesloten. Er zijn dertig auto’s ter beschikking gesteld voor de actieperiode. Het label 123privelease.nl is onderdeel van Wealer. De contracten worden echter ondergebracht bij Volkswagen Leasing, dat het Keurmerk Private Lease hanteert. Andy Buck, marketing manager bij Wealer vertelt dat een BKR-toets en –registratie daarom onderdeel uitmaakt van de goedkeuringsprocedure. “We hadden al een soortgelijke actie gehouden met Roda JC. Vijftien Seats Mii in de clubkleuren waren binnen drie weken weg. Die actie hebben we nu herhaald, maar dan nog gekoppeld met een boodschappenkorting.”

Jos Geraets is ondernemer van de Jumbo in Kerkrade, legt uit dat de boodschappen wel in een van de twee deelnemende Jumbo-vestigingen gekocht moeten worden. “Jaren geleden hebben we een keer een winactie opgezet. Klanten konden toen een Citroën winnen. We wilden weer een soortgelijke actie opzetten. Klanten die meer dan 25 euro boodschappen doen maken nu kans op twee jaar gratis privélease, waarbij alleen de brandstof betaald hoeft te worden. Daar hebben we deze privélease-actie aan gekoppeld.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Boodschappenkar in de lease bij Jumbo | Fleet&Mobility

Boodschappenkar in de lease bij Jumbo

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bedrijven kennen elkaar omdat ze allebei sponsor zijn van voetbalclub Roda JC.

Het gaat om een Seat Mii met een looptijd van 48 maanden, 10 duizend kilometer én bestickering van de Jumbo voor 199 euro per maand. Er kan gekozen worden om zonder bestickering te rijden, maar dan vervalt de boodschappenkorting en kost het contract maandelijks 235 euro.

Clubkleuren
De actie loopt sinds 9 maart en inmiddels zijn er twintig contracten afgesloten. Er zijn dertig auto’s ter beschikking gesteld voor de actieperiode. Het label 123privelease.nl is onderdeel van Wealer. De contracten worden echter ondergebracht bij Volkswagen Leasing, dat het Keurmerk Private Lease hanteert. Andy Buck, marketing manager bij Wealer vertelt dat een BKR-toets en –registratie daarom onderdeel uitmaakt van de goedkeuringsprocedure. “We hadden al een soortgelijke actie gehouden met Roda JC. Vijftien Seats Mii in de clubkleuren waren binnen drie weken weg. Die actie hebben we nu herhaald, maar dan nog gekoppeld met een boodschappenkorting.”

Jos Geraets is ondernemer van de Jumbo in Kerkrade, legt uit dat de boodschappen wel in een van de twee deelnemende Jumbo-vestigingen gekocht moeten worden. “Jaren geleden hebben we een keer een winactie opgezet. Klanten konden toen een Citroën winnen. We wilden weer een soortgelijke actie opzetten. Klanten die meer dan 25 euro boodschappen doen maken nu kans op twee jaar gratis privélease, waarbij alleen de brandstof betaald hoeft te worden. Daar hebben we deze privélease-actie aan gekoppeld.”