Leasing en verhuur

Laatste update:

NS en Multi Tankcard lanceren eenheidspas

NS en Multi Tankcard hebben de Mtc/NS-Business Card gelanceerd, een gecombineerde mobiliteitspas, waarmee zowel autogerelateerde als ov-diensten kunnen worden afgerekend.

De samenwerking tussen de twee mobiliteitsleveranciers maakt het mogelijk om te kiezen uit een breed scala aan mobiliteitsdiensten, die via één portal kunnen worden beheerd en geadministreerd door zowel beheerder als werknemer.

In 2014 is Multi Tank Card van een tankpas naar een mobiliteitskaart getransformeerd.

Via de nieuwe pas kunnen autodiensten worden gebruikt en afgerekend zoals tanken, elektriciteit laden, parkeren, taxidiensten, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Daarnaast kan de pashouder OV-diensten gebruiken zoals de nationale trein, bus, tram, metro én OV deur-tot-deur diensten. Dit zijn diensten zoals internationale trein, het huren en stallen van een OV-fiets, Greenwheels, het huren van Regus ruimte en het gebruik maken van NS lounges. De gemaakte kosten worden automatisch in de administratie verwerkt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
NS en Multi Tankcard lanceren eenheidspas | Fleet&Mobility

NS en Multi Tankcard lanceren eenheidspas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De samenwerking tussen de twee mobiliteitsleveranciers maakt het mogelijk om te kiezen uit een breed scala aan mobiliteitsdiensten, die via één portal kunnen worden beheerd en geadministreerd door zowel beheerder als werknemer.

In 2014 is Multi Tank Card van een tankpas naar een mobiliteitskaart getransformeerd.

Via de nieuwe pas kunnen autodiensten worden gebruikt en afgerekend zoals tanken, elektriciteit laden, parkeren, taxidiensten, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Daarnaast kan de pashouder OV-diensten gebruiken zoals de nationale trein, bus, tram, metro én OV deur-tot-deur diensten. Dit zijn diensten zoals internationale trein, het huren en stallen van een OV-fiets, Greenwheels, het huren van Regus ruimte en het gebruik maken van NS lounges. De gemaakte kosten worden automatisch in de administratie verwerkt.