Leasing en verhuur

Laatste update:

Hertz en Blacklane starten chauffeursdienst

Autoverhuurbedrijf Hertz en chauffeursdienst Blacklane gaan samen wereldwijd professionele chauffeursdiensten aanbieden. 

De nieuwe dienst heet Hertz Driver Services powered by Blacklane. De service start in België, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Op den duur kunnen Hertz klanten in meer dan 250 steden en 500 luchthavens wereldwijd van de luchthaventransfers, limousines en chauffeursdiensten gebruik maken.

Professionele chauffeurs

Hertz belooft zijn klanten met Blacklane professionele en verzekerde chauffeurs. De voertuigen zijn van kwalitatief hoogwaardige zakenauto’s, zakenbussen, suv’s en luxe limousines. Door samen te gaan met Blacklane wil Hertz de reisstress van zijn klanten zoveel mogelijk wegnemen.

Klanten ontvangen volgens het persbericht van Hertz gegarandeerde all-inclusive tarieven. Een transfer wordt tijdens de reservering direct geconfirmeerd. Chauffeurs wachten een uur gratis en reserveringen kunnen tot een uur voor aankomst van de chauffeur geannuleerd worden.

Vertraging

Op de reisdag ontvangt de klant een e-mail en een sms met informatie over de chauffeur en de aankomst. Als een klant vertraging met het vliegtuig heeft, wordt zijn ophaaltijd automatisch aangepast naar de aankomsttijd van de vlucht.

Hertz verhuurt sinds december 2016 samen met Aixam ook brommobielen. De autoverhuurder richt zich steeds vaker op verhuur van andere auto-alternatieven.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hertz en Blacklane starten chauffeursdienst | Fleet&Mobility

Hertz en Blacklane starten chauffeursdienst

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe dienst heet Hertz Driver Services powered by Blacklane. De service start in België, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Op den duur kunnen Hertz klanten in meer dan 250 steden en 500 luchthavens wereldwijd van de luchthaventransfers, limousines en chauffeursdiensten gebruik maken.

Professionele chauffeurs

Hertz belooft zijn klanten met Blacklane professionele en verzekerde chauffeurs. De voertuigen zijn van kwalitatief hoogwaardige zakenauto’s, zakenbussen, suv’s en luxe limousines. Door samen te gaan met Blacklane wil Hertz de reisstress van zijn klanten zoveel mogelijk wegnemen.

Klanten ontvangen volgens het persbericht van Hertz gegarandeerde all-inclusive tarieven. Een transfer wordt tijdens de reservering direct geconfirmeerd. Chauffeurs wachten een uur gratis en reserveringen kunnen tot een uur voor aankomst van de chauffeur geannuleerd worden.

Vertraging

Op de reisdag ontvangt de klant een e-mail en een sms met informatie over de chauffeur en de aankomst. Als een klant vertraging met het vliegtuig heeft, wordt zijn ophaaltijd automatisch aangepast naar de aankomsttijd van de vlucht.

Hertz verhuurt sinds december 2016 samen met Aixam ook brommobielen. De autoverhuurder richt zich steeds vaker op verhuur van andere auto-alternatieven.