Leasing en verhuur

Laatste update:

VZR-verkiezing: fleetmanagers meest tevreden over Athlon

Allemaal winnaars. (Foto: VZR)

Athlon heeft de meest tevreden wagenparkbeheerders. Dat blijkt uit een enquête van Tevreden.nl in opdracht van de vereniging van zakelijk rijders VZR onder 800 fleetmanagers.

In de categorie Beste Leasemaatschappij onder Wagenparkbeheerders eindigde Wagenplan op de tweede plaats en Alphabet op de derde. De winnaars zijn gisteren bekendgemaakt tijdens het VZR Lease Event 2017 in Explore in Muiden. Gemiddeld geven de Wagenparkbeheerders hun leasemaatschappij een 8,3. Een nieuwe vraag in de
enquête is in hoeverre de Wagenparkbeheerder vindt dat de leasemaatschappij een vernieuwend karakter heeft op het gebied van mobiliteit. De gemiddelde leasemaatschappij scoort op dit punt een 7,96.

Volgens de leaserijders zijn ALD Automotive en Friesland Lease de Beste Leasemaatschappij van het Jaar 2017/2018, respectievelijk in de categorie grote leasemaatschappijen en middelgrote en kleine leasemaatschappijen. Meer dan achtduizend leaserijders gaven hun mening over tientallen leasemaatschappijen. De leasemaatschappij krijgt gemiddeld een rapportcijfer van 8,1 en heeft een NPS van 31. Beide cijfers daalden licht, vorig jaar kregen de leasemaatschappijen nog een rapportcijfer 8,3 en een NPS van 33. Vorig jaar wonnen Alphabet (nu tweede) en Wagenplan (nu tweede) de verkiezing

In de categorie private lease werd Alphabet eerste, ALD Automotive tweede en Ikrij.nl (Wittebrug Lease) derde.VZR-voorzitter Jan van Delft zei tijdens de bijeenkomst vooral de ontwikkelingen op het gebied van private lease in de gaten te houden. “Het is zaak daar naast de mooie salesaantallen ook de tevredenheid op een hoog peil te houden.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
VZR-verkiezing: fleetmanagers meest tevreden over Athlon | Fleet&Mobility

VZR-verkiezing: fleetmanagers meest tevreden over Athlon

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Allemaal winnaars. (Foto: VZR)

In de categorie Beste Leasemaatschappij onder Wagenparkbeheerders eindigde Wagenplan op de tweede plaats en Alphabet op de derde. De winnaars zijn gisteren bekendgemaakt tijdens het VZR Lease Event 2017 in Explore in Muiden. Gemiddeld geven de Wagenparkbeheerders hun leasemaatschappij een 8,3. Een nieuwe vraag in de
enquête is in hoeverre de Wagenparkbeheerder vindt dat de leasemaatschappij een vernieuwend karakter heeft op het gebied van mobiliteit. De gemiddelde leasemaatschappij scoort op dit punt een 7,96.

Volgens de leaserijders zijn ALD Automotive en Friesland Lease de Beste Leasemaatschappij van het Jaar 2017/2018, respectievelijk in de categorie grote leasemaatschappijen en middelgrote en kleine leasemaatschappijen. Meer dan achtduizend leaserijders gaven hun mening over tientallen leasemaatschappijen. De leasemaatschappij krijgt gemiddeld een rapportcijfer van 8,1 en heeft een NPS van 31. Beide cijfers daalden licht, vorig jaar kregen de leasemaatschappijen nog een rapportcijfer 8,3 en een NPS van 33. Vorig jaar wonnen Alphabet (nu tweede) en Wagenplan (nu tweede) de verkiezing

In de categorie private lease werd Alphabet eerste, ALD Automotive tweede en Ikrij.nl (Wittebrug Lease) derde.VZR-voorzitter Jan van Delft zei tijdens de bijeenkomst vooral de ontwikkelingen op het gebied van private lease in de gaten te houden. “Het is zaak daar naast de mooie salesaantallen ook de tevredenheid op een hoog peil te houden.”