Leasing en verhuur

Laatste update:

Justlease: niet één, maar twee private lease-keurmerken

(Foto: Shutterstock)

Het leasebedrijf heeft het keurmerk Private Lease ontvangen en blijft daarnaast aangesloten bij het keurmerk Private Lease OK van de vereniging Zakelijke Rijders.

Dit meldt Justlease.

Per 1 februari is Justlease (onderdeel van Terberg Leasing) zowel bij Keurmerk Private Lease, als bij het keurmerk Private Lease OK aangesloten. “De keurmerken zijn aanvullend”, verklaart general manager Paul Wassenaar van Justlease aan Automotive. “Het Keurmerk Private Lease kent bijvoorbeeld de draagkrachtnorm, die ontbreekt bij Private Lease OK. En het keurmerk is erkend door de Consumentenbond en de Autoriteit Financiële Markten. Dat maakt het voor ons interessant.”

Lees meer op Automotive Management.

Justlease: niet één, maar twee private lease-keurmerken | Fleet&Mobility

Justlease: niet één, maar twee private lease-keurmerken

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Dit meldt Justlease.

Per 1 februari is Justlease (onderdeel van Terberg Leasing) zowel bij Keurmerk Private Lease, als bij het keurmerk Private Lease OK aangesloten. “De keurmerken zijn aanvullend”, verklaart general manager Paul Wassenaar van Justlease aan Automotive. “Het Keurmerk Private Lease kent bijvoorbeeld de draagkrachtnorm, die ontbreekt bij Private Lease OK. En het keurmerk is erkend door de Consumentenbond en de Autoriteit Financiële Markten. Dat maakt het voor ons interessant.”

Lees meer op Automotive Management.