Leasing en verhuur

Laatste update:

Vliegende start zakelijke markt: 46,4% meer registraties

(Foto: Shutterstock)

In januari zijn er 24.946 leaseauto’s op kenteken gezet. Dat zijn er 46,4 procent meer dan in de eerste maand van 2017, toen er nog 17.034 leaseauto’s werden geregistreerd.

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

Voor het eerst in jaren zijn er geen grote fiscale veranderingen. Hierdoor was december rustig en worden de leaseauto’s, net zoals vroeger normaal was, in januari pas geregistreerd. Ook vorig jaar was er in de maand januari al een flinke toename ten opzichte van die maand in 2016, maar die stijging van 65,3 procent werd vooral veroorzaakt door de invoering van de vlaktaks. Door een wisselhausse eind 2015 werden in december veel auto’s geregistreerd en weinig in januari 2016.

Lees meer op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
Vliegende start zakelijke markt: 46,4% meer registraties | Fleet&Mobility

Vliegende start zakelijke markt: 46,4% meer registraties

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

Voor het eerst in jaren zijn er geen grote fiscale veranderingen. Hierdoor was december rustig en worden de leaseauto’s, net zoals vroeger normaal was, in januari pas geregistreerd. Ook vorig jaar was er in de maand januari al een flinke toename ten opzichte van die maand in 2016, maar die stijging van 65,3 procent werd vooral veroorzaakt door de invoering van de vlaktaks. Door een wisselhausse eind 2015 werden in december veel auto’s geregistreerd en weinig in januari 2016.

Lees meer op Automotive Management.