Leasing en verhuur

Laatste update:

Share Now vernieuwt Amsterdamse Smart-vloot

Share Now gaat de Amsterdamse Smart-vloot vervangen voor 108 nieuwe EQ Fortwo-modellen van Smart. (Foto: Share Now)

Deelautodienstverlener Share Now vernieuwt zijn Amsterdamse Smart-vloot. Het bedrijf vervangt de huidige elektrische Smart Fortwo-modellen, die sinds 2011 werden ingezet in de hoofdstad, voor 108 nieuwe Smart EQ Fortwo-modellen. Dat maakt het bedrijf bekend.

De totale vloot bestaat uit 268 deelauto’s. Begin dit jaar breidde de deelautodienstverlener zijn vloot uit met 70 elektrische BMW’s.

Volgens Robert Bosman, managing director van Share Now, zijn de Smarts de meest gehuurde modellen in de hoofdstad. “Door onze vloot te vernieuwen kunnen wij onze gebruikers meer comfort bieden. Daarnaast breiden wij ons werkgebied met 59 km2 uit naar de Amsterdamse buurten Nieuw-West en Overhoeks, waardoor meer mensen gebruik kunnen maken van de deelauto’s.”

Het bedrijf, dat voortkomt uit een fusie tussen de mobiliteitsdiensten Drivenow en Car2go van BMW en Daimler, heeft nu ruim 96 duizend gebruikers.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Share Now vernieuwt Amsterdamse Smart-vloot | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Share Now vernieuwt Amsterdamse Smart-vloot

Share Now gaat de Amsterdamse Smart-vloot vervangen voor 108 nieuwe EQ Fortwo-modellen van Smart. (Foto: Share Now)

Deelautodienstverlener Share Now vernieuwt zijn Amsterdamse Smart-vloot. Het bedrijf vervangt de huidige elektrische Smart Fortwo-modellen, die sinds 2011 werden ingezet in de hoofdstad, voor 108 nieuwe Smart EQ Fortwo-modellen. Dat maakt het bedrijf bekend.

De totale vloot bestaat uit 268 deelauto’s. Begin dit jaar breidde de deelautodienstverlener zijn vloot uit met 70 elektrische BMW’s.

Volgens Robert Bosman, managing director van Share Now, zijn de Smarts de meest gehuurde modellen in de hoofdstad. “Door onze vloot te vernieuwen kunnen wij onze gebruikers meer comfort bieden. Daarnaast breiden wij ons werkgebied met 59 km2 uit naar de Amsterdamse buurten Nieuw-West en Overhoeks, waardoor meer mensen gebruik kunnen maken van de deelauto’s.”

Het bedrijf, dat voortkomt uit een fusie tussen de mobiliteitsdiensten Drivenow en Car2go van BMW en Daimler, heeft nu ruim 96 duizend gebruikers.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos