Leasing en verhuur

EV-merk Smart in zee met ALD

Foto: Smart

ALD wordt de exclusieve leasepartner van Smart, het EV-merk van Geely en Mercedes-Benz.  Dat maakt de leasemaatschappij vandaag bekend. De samenwerking start met de compacte SUV die in het eerste kwartaal van 2023 op de markt moet komen. ALD faciliteert hierbij zowel zakelijke als private operational lease.

Smart werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen. Hiervoor zetten Mercedes-Benz en Geely een gezamenlijke bv op. Het merk richt zich nu op elektrische auto’s voor in stedelijke gebieden. De leasecontracten zijn rechtstreeks beschikbaar via de website van Smart en via het dealernetwerk. De contracten worden volledig online beheerd; vanaf de kredietcheck tot en met de contracttekening. Het leaseconcept is vooralsnog beschikbaar in negen Europese landen, waaronder Nederland.

ALD zoekt zijn partnerships nadrukkelijk in de hoek van de EV-merken; het heeft ook partnerships met Lynk&Co, Polestar en Tesla

EV-merk Smart in zee met ALD | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

EV-merk Smart in zee met ALD

Foto: Smart

ALD wordt de exclusieve leasepartner van Smart, het EV-merk van Geely en Mercedes-Benz.  Dat maakt de leasemaatschappij vandaag bekend. De samenwerking start met de compacte SUV die in het eerste kwartaal van 2023 op de markt moet komen. ALD faciliteert hierbij zowel zakelijke als private operational lease.

Smart werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen. Hiervoor zetten Mercedes-Benz en Geely een gezamenlijke bv op. Het merk richt zich nu op elektrische auto’s voor in stedelijke gebieden. De leasecontracten zijn rechtstreeks beschikbaar via de website van Smart en via het dealernetwerk. De contracten worden volledig online beheerd; vanaf de kredietcheck tot en met de contracttekening. Het leaseconcept is vooralsnog beschikbaar in negen Europese landen, waaronder Nederland.

ALD zoekt zijn partnerships nadrukkelijk in de hoek van de EV-merken; het heeft ook partnerships met Lynk&Co, Polestar en Tesla