Leasing en verhuur

Laatste update:

Leaseregistraties februari in de plus

Foto: Shutterstock

Er zijn in februari 11 duizend leaseauto’s geregistreerd, 10 procent meer dan februari vorig jaar.

Dat blijkt uit een analyse van Automotive op cijfers van RDC. De registraties op naam van een leasemaatschappij (Leasemij) en andere financiers (Lease RTL) zijn hierbij opgeteld. Ook de totale nieuwverkoop steeg in februari

Het is voor het eerst sinds juni vorig jaar dat de leaseregistraties stijgen. Na de eerste twee maanden is er met opgeteld 25.500 registraties nog wel een min van 11,3 procent. 

Bij de merken is Volkswagen de grote afwezige in de top drie. Het Duitse merk registreert in februari traditioneel minder veel auto’s. In februari staan er geen Volkswagens in de top tien bij de modellen. Kia gaat aan kop en heeft met de Picanto ook de meest geregistreerde leaseauto. 

Lees meer op Automotive-online.nl.

Leaseregistraties februari in de plus | Fleet&Mobility

Leaseregistraties februari in de plus

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

Dat blijkt uit een analyse van Automotive op cijfers van RDC. De registraties op naam van een leasemaatschappij (Leasemij) en andere financiers (Lease RTL) zijn hierbij opgeteld. Ook de totale nieuwverkoop steeg in februari

Het is voor het eerst sinds juni vorig jaar dat de leaseregistraties stijgen. Na de eerste twee maanden is er met opgeteld 25.500 registraties nog wel een min van 11,3 procent. 

Bij de merken is Volkswagen de grote afwezige in de top drie. Het Duitse merk registreert in februari traditioneel minder veel auto’s. In februari staan er geen Volkswagens in de top tien bij de modellen. Kia gaat aan kop en heeft met de Picanto ook de meest geregistreerde leaseauto. 

Lees meer op Automotive-online.nl.