Overig

Laatste update:

Xximo komt met autodeeldienst

Xximo, de verstrekker van mobiliteitskaarten, introduceert een autodeeldienst. Bedrijven kunnen met Xximo Flexcar hun medewerkers poolauto’s laten delen.

De medewerkers krijgen bij het concept een persoonlijke Xximo pas. Op het online registratiesysteem kunnen ze zien welke auto’s er wanneer beschikbaar zijn en een auto reserveren. Met de pas kan de auto geopend en gestart worden.

Xximo werkt voor de dienst samen met BAS Mobiliteitsbeheer, dat elke veertien dagen langs komt om de auto’s te controleren, schoon te maken en vloeistoffen bij te vullen. De auto’s worden ook voorzien van One-2-go van Texaco. Bij dit tanksysteem wordt een tag bij de vulopening geplaatst. Die registreert hoeveel brandstof er wordt getankt en zorgt ervoor dat de betaling automatisch verloopt.

Flexcar is geschikt voor alle auto’s en automerken. Xximo levert de nieuwe dienst aan de grootzakelijke markt en leasemaatschappijen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Xximo komt met autodeeldienst | Fleet&Mobility

Xximo komt met autodeeldienst

Redactie Redactie
• Laatste update:

De medewerkers krijgen bij het concept een persoonlijke Xximo pas. Op het online registratiesysteem kunnen ze zien welke auto’s er wanneer beschikbaar zijn en een auto reserveren. Met de pas kan de auto geopend en gestart worden.

Xximo werkt voor de dienst samen met BAS Mobiliteitsbeheer, dat elke veertien dagen langs komt om de auto’s te controleren, schoon te maken en vloeistoffen bij te vullen. De auto’s worden ook voorzien van One-2-go van Texaco. Bij dit tanksysteem wordt een tag bij de vulopening geplaatst. Die registreert hoeveel brandstof er wordt getankt en zorgt ervoor dat de betaling automatisch verloopt.

Flexcar is geschikt voor alle auto’s en automerken. Xximo levert de nieuwe dienst aan de grootzakelijke markt en leasemaatschappijen.