Overig

Laatste update:

Fleetmatics bedient kwart meer voertuigen

Leverancier van fleetmanagementsystemen Fleetmatics heeft eind Q1 26 procent meer voertuigen onder licentie dan een jaar geleden. In totaal rijden er nu 594 duizend voertuigen rond met Fleetmatics-software.

Het bedrijf heeft een goed eerste kwartaal achter de rug want ook de totale (wereldwijde) omzet steeg met 26 procent naar 65,6 miljoen dollar. Dat is omgerekend zo’n 58,67 miljoen euro. De brutowinst komt uit op 21,2 miljoen dollar, zo`n 19 miljoen euro.

Het bedrijf is nu ruim een jaar in Nederland actief en heeft inmiddels ook een fysieke vestiging in Utrecht. Ze richten zich vooral op het mkb.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleetmatics bedient kwart meer voertuigen | Fleet&Mobility

Fleetmatics bedient kwart meer voertuigen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf heeft een goed eerste kwartaal achter de rug want ook de totale (wereldwijde) omzet steeg met 26 procent naar 65,6 miljoen dollar. Dat is omgerekend zo’n 58,67 miljoen euro. De brutowinst komt uit op 21,2 miljoen dollar, zo`n 19 miljoen euro.

Het bedrijf is nu ruim een jaar in Nederland actief en heeft inmiddels ook een fysieke vestiging in Utrecht. Ze richten zich vooral op het mkb.