Overig

Laatste update:

Autoholding investeert in The New Motion

Dealerholding Autobinck heeft een aandeel genomen in The New Motion (TNM), de ontwikkelaar van laadinfrastructuur voor EV’s. De partijen maken niet bekend hoeveel procent van de aandelen Autobinck heeft gekocht. TNM wil ook niet kwijt hoeveel geld er in de hele investeringsronde – waarin ook bestaande aandeelhouders en de oprichters een bijdrage deden – is opgehaald.

Het geld wordt onder meer gebruikt om uit te breiden in Frankrijk, Duitsland en het VK. TNM zegt daarbij in te spelen op de jaarlijks verdubbelende markt voor hybride en elektrische auto’s.

Ook in Nederland blijft TNM investeren, zegt Sander Ouwerkerk. directeur business development. “We willen onze activiteiten in Nederland verder uitbouwen. We zetten Nederland namelijk in als gidsland, de andere markten volgen.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Autoholding investeert in The New Motion | Fleet&Mobility

Autoholding investeert in The New Motion

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het geld wordt onder meer gebruikt om uit te breiden in Frankrijk, Duitsland en het VK. TNM zegt daarbij in te spelen op de jaarlijks verdubbelende markt voor hybride en elektrische auto’s.

Ook in Nederland blijft TNM investeren, zegt Sander Ouwerkerk. directeur business development. “We willen onze activiteiten in Nederland verder uitbouwen. We zetten Nederland namelijk in als gidsland, de andere markten volgen.”