Overig

Laatste update:

AM: Skoda Enyaq Zakenauto van het Jaar 2023

Thomas Duste en Robert Neefjes namen de prijs namens Skoda in ontvangst. (Foto: Marcel Cazemier)

De Skoda Enyaq is woensdagavond door vakblad Automotive gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2023. Tijdens de Driving Business Awards van Automotive Management in Nieuwegein ontvingen Thomas Duste (manager product marketing Škoda bij Pon Automotive) en Robert Neefjes (manager lease, rent en aftersales B2B – Pon Business Mobility) de prijs uit handen van juryvoorzitter Odiel Mennink en AM’s adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst.

 De onderscheiding van het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer van het jaar – ging naar de BMW i4.

De vakjury is met name lovend over de het totaalpakket dat de auto te bieden heeft voor “een nuchtere prijs”. Zo valt te lezen in het juryrapport: “De Enyaq springt eruit vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Het interieur valt op vanwege het hoge afwerkingsniveau. De Enyaq staat op hetzelfde MEB-platform als de Volkswagen ID.4, maar toch levert Skoda een beter product, vindt de jury. “Je krijgt een auto met een Skoda-signatuur, de kwaliteit van het Volkswagen-concern in een auto die net iets groter, completer en betaalbaarder is dan zijn concurrenten.”

Lees het volledige bericht op automotive-online.nl.

AM: Skoda Enyaq Zakenauto van het Jaar 2023 | Fleet&Mobility

AM: Skoda Enyaq Zakenauto van het Jaar 2023

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Thomas Duste en Robert Neefjes namen de prijs namens Skoda in ontvangst. (Foto: Marcel Cazemier)

 De onderscheiding van het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer van het jaar – ging naar de BMW i4.

De vakjury is met name lovend over de het totaalpakket dat de auto te bieden heeft voor “een nuchtere prijs”. Zo valt te lezen in het juryrapport: “De Enyaq springt eruit vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Het interieur valt op vanwege het hoge afwerkingsniveau. De Enyaq staat op hetzelfde MEB-platform als de Volkswagen ID.4, maar toch levert Skoda een beter product, vindt de jury. “Je krijgt een auto met een Skoda-signatuur, de kwaliteit van het Volkswagen-concern in een auto die net iets groter, completer en betaalbaarder is dan zijn concurrenten.”

Lees het volledige bericht op automotive-online.nl.