Personenauto's

Athlon geeft Green Car Plan nieuwe jas

Athlon Car Lease heeft de in 2009 gelanceerde dienst Green Car Plan in een nieuw jasje gestoken. De dienst heeft de nieuwe naam Lease Your Way gekregen en wordt uitgebreid. “Het is een soort 2.0 versie van het Green Car Plan, waar we een bredere doelgroep mee willen bereiken”, aldus Marchel Koops, commercieel directeur van Athlon Car lease.

In Green Car Plan werden mensen die geen recht hebben op een leaseauto benaderd om hun privé-auto in te ruilen voor een privélease-auto. Met Lease Your Way wordt deze dienst uitgebreid en kan er naast een leaseauto ook worden gekozen voor een e-scooter, e-bike of NS-businesscard. Daarnaast is de eis om een eventuele privé auto in te leveren komen te vervallen. Het gaat om 12- of 24-maands full operational leasecontracten.

Besparing
Door het vervallen van reiskostenvergoedingen en kilometerdeclaraties zou het aanbieden van Lease Your Way-contracten werkgevers vanaf 7 duizend kilometer woon-werk of zakelijk verkeer per jaar besparingen kunnen opleveren, zegt Athlon.

In Fleetmotive 2, die eind deze maand verschijnt, worden verschillende leaseinnovaties van de afgelopen jaren onder de loep genomen. Ook Green Car Plan wordt hierin besproken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Athlon geeft Green Car Plan nieuwe jas | Fleet&Mobility

Athlon geeft Green Car Plan nieuwe jas

Redactie Redactie

In Green Car Plan werden mensen die geen recht hebben op een leaseauto benaderd om hun privé-auto in te ruilen voor een privélease-auto. Met Lease Your Way wordt deze dienst uitgebreid en kan er naast een leaseauto ook worden gekozen voor een e-scooter, e-bike of NS-businesscard. Daarnaast is de eis om een eventuele privé auto in te leveren komen te vervallen. Het gaat om 12- of 24-maands full operational leasecontracten.

Besparing
Door het vervallen van reiskostenvergoedingen en kilometerdeclaraties zou het aanbieden van Lease Your Way-contracten werkgevers vanaf 7 duizend kilometer woon-werk of zakelijk verkeer per jaar besparingen kunnen opleveren, zegt Athlon.

In Fleetmotive 2, die eind deze maand verschijnt, worden verschillende leaseinnovaties van de afgelopen jaren onder de loep genomen. Ook Green Car Plan wordt hierin besproken.