Personenauto's

Laatste update:

Particulieren investeren ruim een ton in Snappcar

Snappcar heeft in een week tijd ruim 132 duizend euro opgehaald met crowdfunding. Het particuliere autodeelconcept laat het publiek sinds een week mee investeren in het bedrijf via oneplanetcrowd.nl. Met het geld wil Snappcar verder uitbreiden in Europa.
Particulieren kunnen vanaf 250 euro een aandeel nemen in SnappCar. Inmiddels zijn er 150 particuliere investeerders. Het doelbedrag is verhoogd naar 250 duizend euro.

In 2017 wil het bedrijf 250 duizend auto’s op het platform hebben staan.

Sinds de zomer is Snappcar al actief in Duitsland en dit jaar willen ze uitbreiden naar Groot-Brittannië. Daar is geld voor nodig. Naast lopende gesprekken met investeerders kan het publiek via crowdfunding ook mee investeren. Het geld dat wordt opgehaald via crowdfunding wordt dan ook gebruikt om het platform aan te passen voor internationaal gebruik, nieuwe medewerkers aan te trekken en online mediacampagnes uit te rollen.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Particulieren investeren ruim een ton in Snappcar | Fleet&Mobility

Particulieren investeren ruim een ton in Snappcar

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2017 wil het bedrijf 250 duizend auto’s op het platform hebben staan.

Sinds de zomer is Snappcar al actief in Duitsland en dit jaar willen ze uitbreiden naar Groot-Brittannië. Daar is geld voor nodig. Naast lopende gesprekken met investeerders kan het publiek via crowdfunding ook mee investeren. Het geld dat wordt opgehaald via crowdfunding wordt dan ook gebruikt om het platform aan te passen voor internationaal gebruik, nieuwe medewerkers aan te trekken en online mediacampagnes uit te rollen.