Personenauto's

Laatste update:

Fleetmotive wordt Fleet&Mobility

Uw vakblad Fleetmotive heet voortaan Fleet&Mobility. Deze naam sluit beter aan bij de huidige werkzaamheden van de fleetmanager, die tegenwoordig meer mobiliteitsmanager is: naast de auto van de zaak zijn er in de afgelopen jaren immers veel vervoersmodaliteiten bijgekomen.

In het vakblad Fleet&Mobility houden we natuurlijk de nodige aandacht voor wagenparkbeheer: de zakelijk ingezette auto is immers nog altijd verantwoordelijk voor een groot deel van de mobiliteitskosten bij bedrijven. Maar de leaseauto is tegenwoordig steeds vaker integraal onderdeel van het mobiliteitsbeleid. Daar hebben we in Fleet&Mobility dan ook meer aandacht voor, zowel op tactisch als strategisch niveau.

De wereld van de fleetmanager is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd, en het werd tijd dat uw vakblad Fleetmotive mee veranderde. Dat betekent: meer oog voor diversiteit in mobiliteit ,cijfers, trends en kritische columnisten die de marktontwikkelingen vanuit een verrassende invalshoek.

De vaste columnisten zijn Martin Huisman (Vereniging Auto van de Zaak) en zelfstandig adviseur Hans Blink (voorheen ceo van Athlon International). Daarnaast behandelt fiscaal adviseur Jan Rolleman in elk nummer een vraag over mobiliteit&fiscus. En in de rubriek ‘Een werkweek van’ leest u van een van uw collega’s hoe zijn werkweek eruit ziet. Ter lering en vermaak. Ook is er meer aandacht voor het zogenoemde ‘grijs beheer’.

U kunt de eerste editie van Fleet&Mobility hier online lezen.

We zijn uiteraard erg benieuwd wat u er van vindt. Ik zie uw reactie dan ook graag tegemoet op luberto@mobilitymedia.nl.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleetmotive wordt Fleet&Mobility | Fleet&Mobility

Fleetmotive wordt Fleet&Mobility

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het vakblad Fleet&Mobility houden we natuurlijk de nodige aandacht voor wagenparkbeheer: de zakelijk ingezette auto is immers nog altijd verantwoordelijk voor een groot deel van de mobiliteitskosten bij bedrijven. Maar de leaseauto is tegenwoordig steeds vaker integraal onderdeel van het mobiliteitsbeleid. Daar hebben we in Fleet&Mobility dan ook meer aandacht voor, zowel op tactisch als strategisch niveau.

De wereld van de fleetmanager is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd, en het werd tijd dat uw vakblad Fleetmotive mee veranderde. Dat betekent: meer oog voor diversiteit in mobiliteit ,cijfers, trends en kritische columnisten die de marktontwikkelingen vanuit een verrassende invalshoek.

De vaste columnisten zijn Martin Huisman (Vereniging Auto van de Zaak) en zelfstandig adviseur Hans Blink (voorheen ceo van Athlon International). Daarnaast behandelt fiscaal adviseur Jan Rolleman in elk nummer een vraag over mobiliteit&fiscus. En in de rubriek ‘Een werkweek van’ leest u van een van uw collega’s hoe zijn werkweek eruit ziet. Ter lering en vermaak. Ook is er meer aandacht voor het zogenoemde ‘grijs beheer’.

U kunt de eerste editie van Fleet&Mobility hier online lezen.

We zijn uiteraard erg benieuwd wat u er van vindt. Ik zie uw reactie dan ook graag tegemoet op luberto@mobilitymedia.nl.