De sterke opkomst van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is sterk in opkomst. Er komen steeds meer modellen op de markt en door de verbeteringen van de accu’s is elektrisch rijden voor steeds meer leaserijders een serieuze optie.

Bent u benieuwd waar u allemaal op moet letten bij het leasen van elektrische auto’s? Of wilt u elektrisch rijden extra stimuleren onder uw leaserijders? Lees er alles over en download de gratis whitepaper. >>> https://ald.aldautomotive.com/evwhitepaper/fleetandmobility

De sterke opkomst van elektrisch rijden | Fleet&Mobility

De sterke opkomst van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is sterk in opkomst. Er komen steeds meer modellen op de markt en door de verbeteringen van de accu’s is elektrisch rijden voor steeds meer leaserijders een serieuze optie.

Bent u benieuwd waar u allemaal op moet letten bij het leasen van elektrische auto’s? Of wilt u elektrisch rijden extra stimuleren onder uw leaserijders? Lees er alles over en download de gratis whitepaper. >>> https://ald.aldautomotive.com/evwhitepaper/fleetandmobility