DKV levert tankkaarten aan Ten Dijk plaagdierbeheersing

Beeld: DKV

Mobility service provider DKV levert voortaan Fleet Cards aan Ten Dijk Plaagdierbeheersing uit Terwolde. De autovloot van Ten Dijk, goed voor ongeveer veertig Volkswagen Caddy’s, kan met DKV’s tankkaarten diesel tanken bij elke pomp die is aangesloten bij het DKV-netwerk.

Ten Dijk begon toen ‘opa Ten Dijk’ in 1972 met plaagdierbeheersing startte in de regio rondom Terwolde. Later, in 1981, startte zijn zoon een bedrijf dat plaagdierbeheersing verzorgde voor de agrarische sector en voedselindustrie. “Na een paar jaar waren we actief van Leeuwarden tot Eindhoven”, zegt Vince ten Dijk, marketing- en communicatiemanager in het familiebedrijf en zoon van de oprichter. “Toen eind jaren tachtig veel boeren naar Duitsland trokken, ging ons bedrijf mee. En met de val van de muur in 1989 kregen we ook klanten in Oost-Duitsland. Dat is nu nog steeds zo.”

Minder bonnetjes

Vóór ten Dijk bij DKV aanklopte voor de Fleet Cards, was een ander bedrijf verantwoordelijk voor de juiste kaarten en bijbehorende services. “Bij de andere providers liepen we tegen het probleem aan dat we het overzicht kwijtraakten. We hadden verdeeld over Duitsland en Nederland te veel losse bonnen, bij te veel verschillende bedrijven. Het kostte immens veel tijd die allemaal juist te verwerken. Bij DKV loopt dat soepeler”, zegt hij. “Mijn vader zei dat we in het verleden al eerder met DKV samenwerkten. Dat ging eigenlijk heel goed. En omdat ze internationaal werken, kunnen we nu alle rekeningen onder één dak brengen.”

Inzichtelijk

“Dat is één van de voordelen die we als DKV kunnen bieden”, vertelt Arjan Kleuver, accountmanager bij DKV. “Ten Dijk werkt grensoverschrijdend, dus met Nederlandse medewerkers die in Duitsland moeten tanken, en andersom. Wij kunnen qua btw alles voor hen inzichtelijk maken, en zelfs voor hen terugvragen als zij dat willen.”

Enorm netwerk

Een ander voordeel dat DKV biedt, is de enorme omvang van het netwerk tankstations dat bij het van origine Duitse bedrijf is aangesloten. “Wij zijn dekkend door heel Europa, en zelfs daarbuiten”, zegt Kleuver. “We zitten tegenwoordig zelfs in Kazachstan en Azerbeidzjan. Dat zijn plaatsen waar onze klanten vrijwel nooit komen, maar áls ze er zijn, hebben wij tankstations in ons netwerk.”

De enorme omvang tankstations levert klanten van DKV, afhankelijk van de pomp, bovendien mooie kortingen op. Vince ten Dijk: “Al onze medewerkers hebben een app op hun telefoon, waarin ze kunnen zien welke stations bij ons aangesloten zijn.” Kleuver vult aan: “Omdat wij zoveel brandstof afnemen, kunnen we mooie kortingen regelen. Die verschilt per pomp, maar het is naast het administratieve voordeel een mooie verdienste voor onze klanten.”

DKV levert tankkaarten aan Ten Dijk plaagdierbeheersing | Fleet&Mobility

DKV levert tankkaarten aan Ten Dijk plaagdierbeheersing

Beeld: DKV

Mobility service provider DKV levert voortaan Fleet Cards aan Ten Dijk Plaagdierbeheersing uit Terwolde. De autovloot van Ten Dijk, goed voor ongeveer veertig Volkswagen Caddy’s, kan met DKV’s tankkaarten diesel tanken bij elke pomp die is aangesloten bij het DKV-netwerk.

Ten Dijk begon toen ‘opa Ten Dijk’ in 1972 met plaagdierbeheersing startte in de regio rondom Terwolde. Later, in 1981, startte zijn zoon een bedrijf dat plaagdierbeheersing verzorgde voor de agrarische sector en voedselindustrie. “Na een paar jaar waren we actief van Leeuwarden tot Eindhoven”, zegt Vince ten Dijk, marketing- en communicatiemanager in het familiebedrijf en zoon van de oprichter. “Toen eind jaren tachtig veel boeren naar Duitsland trokken, ging ons bedrijf mee. En met de val van de muur in 1989 kregen we ook klanten in Oost-Duitsland. Dat is nu nog steeds zo.”

Minder bonnetjes

Vóór ten Dijk bij DKV aanklopte voor de Fleet Cards, was een ander bedrijf verantwoordelijk voor de juiste kaarten en bijbehorende services. “Bij de andere providers liepen we tegen het probleem aan dat we het overzicht kwijtraakten. We hadden verdeeld over Duitsland en Nederland te veel losse bonnen, bij te veel verschillende bedrijven. Het kostte immens veel tijd die allemaal juist te verwerken. Bij DKV loopt dat soepeler”, zegt hij. “Mijn vader zei dat we in het verleden al eerder met DKV samenwerkten. Dat ging eigenlijk heel goed. En omdat ze internationaal werken, kunnen we nu alle rekeningen onder één dak brengen.”

Inzichtelijk

“Dat is één van de voordelen die we als DKV kunnen bieden”, vertelt Arjan Kleuver, accountmanager bij DKV. “Ten Dijk werkt grensoverschrijdend, dus met Nederlandse medewerkers die in Duitsland moeten tanken, en andersom. Wij kunnen qua btw alles voor hen inzichtelijk maken, en zelfs voor hen terugvragen als zij dat willen.”

Enorm netwerk

Een ander voordeel dat DKV biedt, is de enorme omvang van het netwerk tankstations dat bij het van origine Duitse bedrijf is aangesloten. “Wij zijn dekkend door heel Europa, en zelfs daarbuiten”, zegt Kleuver. “We zitten tegenwoordig zelfs in Kazachstan en Azerbeidzjan. Dat zijn plaatsen waar onze klanten vrijwel nooit komen, maar áls ze er zijn, hebben wij tankstations in ons netwerk.”

De enorme omvang tankstations levert klanten van DKV, afhankelijk van de pomp, bovendien mooie kortingen op. Vince ten Dijk: “Al onze medewerkers hebben een app op hun telefoon, waarin ze kunnen zien welke stations bij ons aangesloten zijn.” Kleuver vult aan: “Omdat wij zoveel brandstof afnemen, kunnen we mooie kortingen regelen. Die verschilt per pomp, maar het is naast het administratieve voordeel een mooie verdienste voor onze klanten.”