Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Leomont Wouda naar Traxall

Leomont Wouda (foto: Traxall)

Hij wordt International Business Development Director bij Traxall, in twintig Europese landen actief in het outsourcen van fleet management.

Daarnaast is Wouda aangesteld als Managing Director voor Traxall Belgium, zo meldt het bedrijf. Hij heeft heeft bijna twintig jaar ervaring in fleet management en leasing. Wouda werkte in managementfuncties bij onder meer HPI Fleet & Mobility Group en Masterlease. Meest recent werkte hij voor fleet management organisatie ARI (onderdeel van Holman Automotive Group), waar hij sales en commercieel manager was voor de Benelux.

Wouda ziet de markt voor fleet management veranderen. “De evolutie van fleet management naar mobility management, waarbij connectivity centraal staat, is een mooie extra uitdaging”, vindt hij. “Nu mensen minder belang beginnen hechten aan het bezit van hun bedrijfswagen wordt de mobiliteit van een werknemer meer en meer ingevuld met openbaar vervoer, carsharing en fietsen. Wij kunnen betrokken partijen verbinden en de bestuurder een algemeen inzicht kan geven in zijn mogelijkheden en kosten.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Leomont Wouda naar Traxall | Fleet&Mobility

Leomont Wouda naar Traxall

Maarten Maarten
• Laatste update:
Leomont Wouda (foto: Traxall)

Daarnaast is Wouda aangesteld als Managing Director voor Traxall Belgium, zo meldt het bedrijf. Hij heeft heeft bijna twintig jaar ervaring in fleet management en leasing. Wouda werkte in managementfuncties bij onder meer HPI Fleet & Mobility Group en Masterlease. Meest recent werkte hij voor fleet management organisatie ARI (onderdeel van Holman Automotive Group), waar hij sales en commercieel manager was voor de Benelux.

Wouda ziet de markt voor fleet management veranderen. “De evolutie van fleet management naar mobility management, waarbij connectivity centraal staat, is een mooie extra uitdaging”, vindt hij. “Nu mensen minder belang beginnen hechten aan het bezit van hun bedrijfswagen wordt de mobiliteit van een werknemer meer en meer ingevuld met openbaar vervoer, carsharing en fietsen. Wij kunnen betrokken partijen verbinden en de bestuurder een algemeen inzicht kan geven in zijn mogelijkheden en kosten.”