Laatste update:

Autobranche signalen

Patrick Wuijts 's werelds beste Seat-monteur
Afgelopen weekend was het niet alleen ‘Oranje boven’ tijdens de eerste Koningsdag; ook in Barcelona werd de Nederlandse driekleur gehesen toen Patrick Wuijts werd uitgeroepen tot 's werelds beste Seat-monteur.

De 1e monteur van Seat-dealer Verdaat uit Eindhoven-Zuid zegevierde tijdens de internationale finale van seat's Top Service People op overtuigende wijze in de categorie ‘1e monteur’, waardoor hij zich de allerbeste Seat-monteur ter wereld mag noemen. Ook voor Paul Brandt van Seat-dealer Martin Schilder in Heemstede was een podium weggelegd: hij eindigde in de categorie ‘Beste Partsmanager’ op een keurige derde plaats.

In totaal vaardigde importeur Seat Nederland vier nationale finalisten af naar de internationale finale van Seat Top Service People in Barcelona, waar van 25 tot en met 27 april ‘s werelds beste servicemedewerkers van het Spaanse merk het tegen elkaar opnamen. Met een 1e en 3e plaats op dit wereldwijde podium was Nederland uitstekend vertegenwoordigd, waarmee het opleidings- en kennisniveau van de Nederlandse Seat dealerorganisatie op passende wijze kracht werd bijgezet.

RECTIFICATIE

Autodealers heeft in mailings vergelijkingen gemaakt met de advertentiemanager van VWE. Hierin heeft Autodealers onjuiste informatie verstrekt. Zo biedt VWE standaard meer functionaliteiten dan Autodealers en is VWE bij bepaalde afnames goedkoper.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Autobranche signalen | Fleet&Mobility

Autobranche signalen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De 1e monteur van Seat-dealer Verdaat uit Eindhoven-Zuid zegevierde tijdens de internationale finale van seat's Top Service People op overtuigende wijze in de categorie ‘1e monteur’, waardoor hij zich de allerbeste Seat-monteur ter wereld mag noemen. Ook voor Paul Brandt van Seat-dealer Martin Schilder in Heemstede was een podium weggelegd: hij eindigde in de categorie ‘Beste Partsmanager’ op een keurige derde plaats.

In totaal vaardigde importeur Seat Nederland vier nationale finalisten af naar de internationale finale van Seat Top Service People in Barcelona, waar van 25 tot en met 27 april ‘s werelds beste servicemedewerkers van het Spaanse merk het tegen elkaar opnamen. Met een 1e en 3e plaats op dit wereldwijde podium was Nederland uitstekend vertegenwoordigd, waarmee het opleidings- en kennisniveau van de Nederlandse Seat dealerorganisatie op passende wijze kracht werd bijgezet.

RECTIFICATIE

Autodealers heeft in mailings vergelijkingen gemaakt met de advertentiemanager van VWE. Hierin heeft Autodealers onjuiste informatie verstrekt. Zo biedt VWE standaard meer functionaliteiten dan Autodealers en is VWE bij bepaalde afnames goedkoper.