Laatste update:

Eindspel pouw ingezet

Op Lease Unlimited na is alles verkocht.

De ontmanteling van dealerholding Pouw is bijna voltooid. De curatoren hebben de aandelen van de VW/Audi-dealertak verkocht aan ING-dochter Entero. De failliete schadebedrijven zijn verdeeld tussen Van Mossel en Entero. Alleen voor de leasetak Lease Unlimited moet nog een nieuwe eigenaar worden gevonden. VWPFS, de joint venture tussen Pon en de Volkswagen Bank, is de belangrijkste gegadigde.

In overleg met importeur Pon zijn de ongeveer tien VW/Audidealerbedrijven inmiddels bij Entero gestald. De verwachting is dat ze op korte termijn doorverkocht worden aan dealergroep Pon.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Eindspel pouw ingezet | Fleet&Mobility

Eindspel pouw ingezet

Redactie Redactie
• Laatste update:

De ontmanteling van dealerholding Pouw is bijna voltooid. De curatoren hebben de aandelen van de VW/Audi-dealertak verkocht aan ING-dochter Entero. De failliete schadebedrijven zijn verdeeld tussen Van Mossel en Entero. Alleen voor de leasetak Lease Unlimited moet nog een nieuwe eigenaar worden gevonden. VWPFS, de joint venture tussen Pon en de Volkswagen Bank, is de belangrijkste gegadigde.

In overleg met importeur Pon zijn de ongeveer tien VW/Audidealerbedrijven inmiddels bij Entero gestald. De verwachting is dat ze op korte termijn doorverkocht worden aan dealergroep Pon.