Laatste update:

De carrousel

KEES VAN DEN BERG (50, voormalig directeur Saab Nederland) wordt op 16 juni benoemd tot algemeen directeur bij Motorhuis. Hij volgt Marco Broere op die sinds begin deze maand algemeen directeur is van Louwman Retail.

Mini Nederland-directeur MARCEL BUINING is vanaf 1 september de nieuwe deputy managing director bij reclamebureau JWT Amsterdam. Mini heeft nog geen opvolger voor Buining.

SYBOLT RODENHUIS vertrekt 1 juli als directeur van partsleverancier Elgersma, onderdeel van autoholding PGA Nederland. Hij treedt toe tot het management van Inter-Sprint Banden, waar hij in het verleden ook heeft gewerkt.

De Raad van Bestuur van Bovemij Verzekeringsgroep is uitgebreid van twee naar vier personen. Coen Post en RENATE LEANDER, zus van René Leander die voorzitter is van de Raad van Bestuur, zijn de nieuwe bestuursleden.

JAN HEDDES heeft Louwman Retail verlaten om aan de slag te gaan als commercieel directeur van Van Mossel West. Hij stuurt met Martijn Bakker (aftersales, algemene zaken) en Ton Westdorp (financiën) het bedrijf aan.

Begin vorige maand is JACQUES HUYSMANS vertrokken als directeur van International Car Lease Holding, de joint venture van Van Mossel en Mandemakers. Van Mossel-dga Eric Berkhof volgt hem op.

PIET RENSES (44) is met ingang van augustus de nieuwe algemeen directeur van VWE. Hij volgt Michel Corveleijn op, die inmiddels directeur EU & externe betrekkingen is bij de dataleverancier. PATRICK LEDEGANG stopt op 1 oktober als ceo adinterim van de Alwaysbemobile Company. Ledegang volgde augustus vorig jaar Luc van Bussel op na diens vertrek en was daarvoor zeven jaar financieel directeur van het moederbedrijf achter Profile Tyrecenter en James Auto & Service.

JEAN LINSSEN (51) vertrekt met ingang van 1 juli bij de Limburgse dealerholding Hekkert, waarvan hij sinds 2006 mede-eigenaar is. Hij heeft zijn aandelen verkocht aan eigenaar Peter Hekkert. Linssen gaat zich nu oriënteren op de toekomst.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
De carrousel | Fleet&Mobility

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mini Nederland-directeur MARCEL BUINING is vanaf 1 september de nieuwe deputy managing director bij reclamebureau JWT Amsterdam. Mini heeft nog geen opvolger voor Buining.

SYBOLT RODENHUIS vertrekt 1 juli als directeur van partsleverancier Elgersma, onderdeel van autoholding PGA Nederland. Hij treedt toe tot het management van Inter-Sprint Banden, waar hij in het verleden ook heeft gewerkt.

De Raad van Bestuur van Bovemij Verzekeringsgroep is uitgebreid van twee naar vier personen. Coen Post en RENATE LEANDER, zus van René Leander die voorzitter is van de Raad van Bestuur, zijn de nieuwe bestuursleden.

JAN HEDDES heeft Louwman Retail verlaten om aan de slag te gaan als commercieel directeur van Van Mossel West. Hij stuurt met Martijn Bakker (aftersales, algemene zaken) en Ton Westdorp (financiën) het bedrijf aan.

Begin vorige maand is JACQUES HUYSMANS vertrokken als directeur van International Car Lease Holding, de joint venture van Van Mossel en Mandemakers. Van Mossel-dga Eric Berkhof volgt hem op.

PIET RENSES (44) is met ingang van augustus de nieuwe algemeen directeur van VWE. Hij volgt Michel Corveleijn op, die inmiddels directeur EU & externe betrekkingen is bij de dataleverancier. PATRICK LEDEGANG stopt op 1 oktober als ceo adinterim van de Alwaysbemobile Company. Ledegang volgde augustus vorig jaar Luc van Bussel op na diens vertrek en was daarvoor zeven jaar financieel directeur van het moederbedrijf achter Profile Tyrecenter en James Auto & Service.

JEAN LINSSEN (51) vertrekt met ingang van 1 juli bij de Limburgse dealerholding Hekkert, waarvan hij sinds 2006 mede-eigenaar is. Hij heeft zijn aandelen verkocht aan eigenaar Peter Hekkert. Linssen gaat zich nu oriënteren op de toekomst.