Laatste update:

Hr zaken: vernieuwde vacaturesite jobmotive.nl gelanceerd

Negen van de tien mensen kijken wel eens online naar vacatures, en voor werkzoekenden zijn vacaturesites de belangrijkste bron bij het zoeken naar een nieuwe betrekking. Dit jaar keek 82 procent van de werkzoekenden op vacaturesites.

In 2010 was dat nog 72 procent. Dat blijkt uit onderzoek van VNU Vacature Media onder duizend respondenten van 18 tot 65 jaar oud. Vacaturesites groeien dus nog steeds in populariteit. Als voordelen worden genoemd het gericht kunnen zoeken, het uitgebreide aanbod en het kunnen zoeken naar een baan in de buurt. Binnen de autobranche is Jobmotive sinds jaar en dag dé vacaturesite die professionals, van monteur tot directeur, koppelt aan hun droombaan. Vorige maand is het vernieuwde Jobmotive.nl live gegaan.

Zo is het nu mogelijk om als werkzoekende je c.v. te plaatsen zodat jouw profiel nog sneller kan worden gelinkt aan de juiste werkgever.

Voor werkgevers zijn er nu meerdere manieren om vacatures onder de aandacht te brengen. Zoals de Job van de Week, waarbij de vacature zeven dagen een toppositie krijgt op de vacaturesite. Ook de zoekmodule is nieuw: sterk vereenvoudigd om in alle vacatures snel de juiste te kunnen vinden. Ook is het mogelijk om te zoeken op provincie, functieprofiel of bedrijf.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hr zaken: vernieuwde vacaturesite jobmotive.nl gelanceerd | Fleet&Mobility

Hr zaken: vernieuwde vacaturesite jobmotive.nl gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2010 was dat nog 72 procent. Dat blijkt uit onderzoek van VNU Vacature Media onder duizend respondenten van 18 tot 65 jaar oud. Vacaturesites groeien dus nog steeds in populariteit. Als voordelen worden genoemd het gericht kunnen zoeken, het uitgebreide aanbod en het kunnen zoeken naar een baan in de buurt. Binnen de autobranche is Jobmotive sinds jaar en dag dé vacaturesite die professionals, van monteur tot directeur, koppelt aan hun droombaan. Vorige maand is het vernieuwde Jobmotive.nl live gegaan.

Zo is het nu mogelijk om als werkzoekende je c.v. te plaatsen zodat jouw profiel nog sneller kan worden gelinkt aan de juiste werkgever.

Voor werkgevers zijn er nu meerdere manieren om vacatures onder de aandacht te brengen. Zoals de Job van de Week, waarbij de vacature zeven dagen een toppositie krijgt op de vacaturesite. Ook de zoekmodule is nieuw: sterk vereenvoudigd om in alle vacatures snel de juiste te kunnen vinden. Ook is het mogelijk om te zoeken op provincie, functieprofiel of bedrijf.