Laatste update:

Jobmotive automotive vacatures

LEASE-ADVISEUR
Als lease adviseur speel je een belangrijke rol op de commerciële binnendienst afdeling van Broekhuis Lease.
Vanuit verschillende bronnen komen potentiële klanten en mogelijke opdrachten in beeld.

Het is jouw taak deze kansen op te pakken om vervolgens van een prospect een tevreden klant te maken. Let wel; je bent niet de enige in de markt. Je zult het dus béter moeten doen dan anderen. Slimmer zijn, alternatieven bedenken, de klant verrassen, doorzetten en niet opgeven, maar vooral ook plezier hebben in de wedstrijd die je speelt. We zoeken dus géén winkeloppasser maar een echte ondernemer die het leuk vindt om het maximale uit nieuwe kansen te halen.

Bedrijsprofiel

Dealerholding – Top 10. Zie: www.broekhuisgroep.nl.

Contactpersoon:

Sanne Heij

Tel: 0341-751103

werken@broekhuisgroep.nl

www.broekhuisgroep.nl

VERKOOPADVISEUR KLANT CONTACT CENTRUM

Stam Renault en Dacia dealers is op zoek naar een verkoopadviseur die ons Klant Contact Centrum wil komen versterken.

De verkoopadviseur Klant Contact Centrum draagt met 3 collega's o.a. zorg voor het beantwoorden van klantvragen, offerte aanvragen en het plannen van afspraken tussen de klant en onze Stam Renault vestigingen. Daarnaast worden vanuit het Klant Contact Centrum pro-actief potentiële klanten benaderd en opgevolgd middels gerichte Sales campagnes. Het is een operationele en uitvoerende functie.

Bedrijsprofiel

Stam is een dealergroep in Nederland. Een bedrijf dat is uitgegroeid tot een onderneming met 11 dealervestigingen in Nederland. De merken die wij vertegenwoordigen zijn Renault, Dacia en Opel. Daarnaast hebben wij 4 schadeherstelbedrijven een lease- en verzekeringstak.

Contactpersoon:

Stam Renault dealers T.a.v. Angelique Stam p.a. Gemini 1 3824 MH AMERFOORT vacatures@stam.nl

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Jobmotive automotive vacatures | Fleet&Mobility

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is jouw taak deze kansen op te pakken om vervolgens van een prospect een tevreden klant te maken. Let wel; je bent niet de enige in de markt. Je zult het dus béter moeten doen dan anderen. Slimmer zijn, alternatieven bedenken, de klant verrassen, doorzetten en niet opgeven, maar vooral ook plezier hebben in de wedstrijd die je speelt. We zoeken dus géén winkeloppasser maar een echte ondernemer die het leuk vindt om het maximale uit nieuwe kansen te halen.

Bedrijsprofiel

Dealerholding – Top 10. Zie: www.broekhuisgroep.nl.

Contactpersoon:

Sanne Heij

Tel: 0341-751103

werken@broekhuisgroep.nl

www.broekhuisgroep.nl

VERKOOPADVISEUR KLANT CONTACT CENTRUM

Stam Renault en Dacia dealers is op zoek naar een verkoopadviseur die ons Klant Contact Centrum wil komen versterken.

De verkoopadviseur Klant Contact Centrum draagt met 3 collega's o.a. zorg voor het beantwoorden van klantvragen, offerte aanvragen en het plannen van afspraken tussen de klant en onze Stam Renault vestigingen. Daarnaast worden vanuit het Klant Contact Centrum pro-actief potentiële klanten benaderd en opgevolgd middels gerichte Sales campagnes. Het is een operationele en uitvoerende functie.

Bedrijsprofiel

Stam is een dealergroep in Nederland. Een bedrijf dat is uitgegroeid tot een onderneming met 11 dealervestigingen in Nederland. De merken die wij vertegenwoordigen zijn Renault, Dacia en Opel. Daarnaast hebben wij 4 schadeherstelbedrijven een lease- en verzekeringstak.

Contactpersoon:

Stam Renault dealers T.a.v. Angelique Stam p.a. Gemini 1 3824 MH AMERFOORT vacatures@stam.nl