Laatste update:

Stekker uit grensland

Grensland Auto stopt met ingang van 1 juli met alle activiteiten. Het bedrijf wordt momenteel ontmanteld. Dat melden aandeelhouders Pon, Markeur en Broekhuis.
Grensland Auto werd in 2008 opgericht om auto's met bpm-teruggaaf te kunnen exporteren.

In de jaren daarna nam het aanbod van deze auto's snel toe. In het afgelopen jaar nam het aanbod echter fors af; er waren steeds minder auto's waarop bpm teruggevorderd kon worden en de prijzen in Nederland stegen als gevolg van het occasiontekort. De aandeelhouders verwachtten geen structurele verbetering in de komende jaren en besloten daarom te stoppen. Voor de acht medewerkers is een afvloeiingsregeling getroffen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Stekker uit grensland | Fleet&Mobility

Stekker uit grensland

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de jaren daarna nam het aanbod van deze auto's snel toe. In het afgelopen jaar nam het aanbod echter fors af; er waren steeds minder auto's waarop bpm teruggevorderd kon worden en de prijzen in Nederland stegen als gevolg van het occasiontekort. De aandeelhouders verwachtten geen structurele verbetering in de komende jaren en besloten daarom te stoppen. Voor de acht medewerkers is een afvloeiingsregeling getroffen.