Auto en fiscus

‘Machtigste automotiveman’ Weekers treedt af

Staatsecretaris Frans Weekers heeft gisteren zijn ontslag aangeboden bij de koning. De avond ervoor, even voor twaalven, kondigde hij zijn aftreden aan in de Tweede Kamer, na een heftig debat over problemen met de uitbetaling van huur- en zorgtoeslagen door de Belastingdienst.

Een motie van wantrouwen dreigde, net als vorig jaar mei tijdens het debat over de `Bulgarenfraude`, waarbij er veel toeslagen onterecht waren uitgekeerd. In tegenstelling tot destijds, zag het er nu naar uit dat ook de oppositiepartijen deze motie zouden steunen.

Lees verder op Automotive.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Machtigste automotiveman’ Weekers treedt af | Fleet&Mobility

‘Machtigste automotiveman’ Weekers treedt af

Redactie Redactie

Een motie van wantrouwen dreigde, net als vorig jaar mei tijdens het debat over de `Bulgarenfraude`, waarbij er veel toeslagen onterecht waren uitgekeerd. In tegenstelling tot destijds, zag het er nu naar uit dat ook de oppositiepartijen deze motie zouden steunen.

Lees verder op Automotive.