Auto en fiscus

Laatste update:

Filezwaarte met een kwart gedaald

Het eerste kwartaal van 2014 is de filezwaarte met 25% gedaald ten opzichte van die periode vorig jaar. de filezwaarte is de gemiddelde filelengte vermenigvuldigd met de duur van de file. Volgens de ANWB is die daling vooral te danken aan het gunstige weer. In 2013 had het verkeer in het eerste kwartaal veel hinder van winterse omstandigheden.

In de regio’s Amsterdam en Rotterdam kwam flinke vertraging voor op de A8, A9 en A20. Een verkeerschaos tijdens de nucleaire top in Den Haag bleef uit. Het reisgedrag werd aangepast, veel mensen werkten vanuit huis of namen vrij.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Filezwaarte met een kwart gedaald | Fleet&Mobility

Filezwaarte met een kwart gedaald

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de regio’s Amsterdam en Rotterdam kwam flinke vertraging voor op de A8, A9 en A20. Een verkeerschaos tijdens de nucleaire top in Den Haag bleef uit. Het reisgedrag werd aangepast, veel mensen werkten vanuit huis of namen vrij.