Ontdek de Toekomst van Zakelijk Rijden: BMW iX1 – Beste Nieuwkomer 2024

Brand story •
albert jan cornelissen albert jan cornelissen
• Laatste update:
Foto: BMW

In de dynamische wereld van zakelijk rijden heeft de BMW iX1 zich met glans gekroond tot de ‘Beste Nieuwkomer 2024’ bij de Zakenauto van het Jaar verkiezing. Voor de veeleisende wagenparkbeheerder biedt de BMW iX1 een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, duurzaamheid en minimale CO2-uitstoot.

Emissievrij Rijden voor een Groen Imago

Eén van de meest in het oog springende kenmerken van de BMW iX1 is zijn volledig elektrische aandrijving. Voor wagenparkbeheerders betekent dit niet alleen een positieve bijdrage aan het bedrijfsimago, maar ook het voldoen aan steeds strengere emissienormen en duurzaamheidsdoelen.

Indrukwekkende Actieradius en Efficiënt Opladen

De BMW iX1 heeft een indrukwekkende actieradius, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor zakenreizen en dagelijkse woon-werkverkeer. Met geavanceerde batterijtechnologieën biedt de iX1 een indrukwekkende elektrische actieradius van tot wel 475 kilometer op basis van, wat betekent dat uw medewerkers met gemak lange afstanden kunnen afleggen zonder zich zorgen te maken over het opladen.

Bovendien maakt het geavanceerde laadsysteem het mogelijk om de BMW iX1 snel en efficiënt op te laden. Snelladen stelt uw team in staat om tijdens korte pauzes of vergaderingen de benodigde energie bij te tanken, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Innovatief Design en Luxe Uitstraling

Naast zijn indrukwekkende prestaties en duurzaamheid onderscheidt de BMW iX1 zich met een innovatief design en een luxe uitstraling. De combinatie van hoogwaardige materialen, hoogwaardige technologie en doordachte ergonomie creëert een rijervaring die niet alleen comfortabel is, maar ook een verfijnde indruk achterlaat.

Voor de zakelijke wereld, waar representativiteit en imago van cruciaal belang zijn, tilt de BMW iX1 uw wagenpark naar een hoger niveau. Het voertuig straalt niet alleen klasse uit, maar weerspiegelt ook uw betrokkenheid bij duurzaamheid en innovatie.

De BMW iX1 als Duurzame Krachtpatser voor Wagenparken

In een tijd waarin duurzaamheid een sleutelrol speelt in bedrijfsbeslissingen, biedt de BMW iX1 een ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en stijl. Als de ‘Beste Nieuwkomer 2024’ in de Zakenauto van het Jaar verkiezing bevestigt de iX1 zijn positie als de toekomst van zakelijk rijden. Wagenparkbeheerders kunnen nu profiteren van de voordelen van emissievrij rijden, belastingvoordelen en een verfijnd imago, allemaal verpakt in het opwindende ontwerp van de BMW iX1. Maak de overstap naar een duurzame toekomst met de BMW iX1 als uw zakelijke partner op de weg.

BMW Destination Charging beschikbaar in 2024

BMW helpt graag uw organisatie verduurzamen. Maak uw organisatie klaar voor de toekomst met ons nieuwe aanbod. Wij kunnen met onze partners laadpunten installeren op een premium zichtlocatie welke (semi)openbaar toegankelijk is. Denk bijvoorbeeld aan uw organisatie, evenemententerrein, hotels en andere duurzame bestemmingen.

  • Twee of meer (semi)publieke laadpunten
  • Hardware en installatie grotendeel vergoed
  • Bijpassende markering op het parkeervak
  • Kostendekkende exploitatie

Neem contact met ons op via corporatesales@bmw.nl voor en vrijblijvend adviesgesprek en een locatiebeoordeling.

Ontdek de Toekomst van Zakelijk Rijden: BMW iX1 – Beste Nieuwkomer 2024 | Fleet&Mobility

Ontdek de Toekomst van Zakelijk Rijden: BMW iX1 – Beste Nieuwkomer 2024

Brand story • In de dynamische wereld van zakelijk rijden heeft de BMW iX1 zich met glans gekroond tot de ‘Beste Nieuwkomer 2024’ bij de Zakenauto van het Jaar verkiezing. Voor de veeleisende wagenparkbeheerder biedt de BMW iX1 een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, duurzaamheid en minimale CO2-uitstoot.
albert jan cornelissen albert jan cornelissen
• Laatste update:
Foto: BMW

Emissievrij Rijden voor een Groen Imago

Eén van de meest in het oog springende kenmerken van de BMW iX1 is zijn volledig elektrische aandrijving. Voor wagenparkbeheerders betekent dit niet alleen een positieve bijdrage aan het bedrijfsimago, maar ook het voldoen aan steeds strengere emissienormen en duurzaamheidsdoelen.

Indrukwekkende Actieradius en Efficiënt Opladen

De BMW iX1 heeft een indrukwekkende actieradius, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor zakenreizen en dagelijkse woon-werkverkeer. Met geavanceerde batterijtechnologieën biedt de iX1 een indrukwekkende elektrische actieradius van tot wel 475 kilometer op basis van, wat betekent dat uw medewerkers met gemak lange afstanden kunnen afleggen zonder zich zorgen te maken over het opladen.

Bovendien maakt het geavanceerde laadsysteem het mogelijk om de BMW iX1 snel en efficiënt op te laden. Snelladen stelt uw team in staat om tijdens korte pauzes of vergaderingen de benodigde energie bij te tanken, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Innovatief Design en Luxe Uitstraling

Naast zijn indrukwekkende prestaties en duurzaamheid onderscheidt de BMW iX1 zich met een innovatief design en een luxe uitstraling. De combinatie van hoogwaardige materialen, hoogwaardige technologie en doordachte ergonomie creëert een rijervaring die niet alleen comfortabel is, maar ook een verfijnde indruk achterlaat.

Voor de zakelijke wereld, waar representativiteit en imago van cruciaal belang zijn, tilt de BMW iX1 uw wagenpark naar een hoger niveau. Het voertuig straalt niet alleen klasse uit, maar weerspiegelt ook uw betrokkenheid bij duurzaamheid en innovatie.

De BMW iX1 als Duurzame Krachtpatser voor Wagenparken

In een tijd waarin duurzaamheid een sleutelrol speelt in bedrijfsbeslissingen, biedt de BMW iX1 een ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en stijl. Als de ‘Beste Nieuwkomer 2024’ in de Zakenauto van het Jaar verkiezing bevestigt de iX1 zijn positie als de toekomst van zakelijk rijden. Wagenparkbeheerders kunnen nu profiteren van de voordelen van emissievrij rijden, belastingvoordelen en een verfijnd imago, allemaal verpakt in het opwindende ontwerp van de BMW iX1. Maak de overstap naar een duurzame toekomst met de BMW iX1 als uw zakelijke partner op de weg.

BMW Destination Charging beschikbaar in 2024

BMW helpt graag uw organisatie verduurzamen. Maak uw organisatie klaar voor de toekomst met ons nieuwe aanbod. Wij kunnen met onze partners laadpunten installeren op een premium zichtlocatie welke (semi)openbaar toegankelijk is. Denk bijvoorbeeld aan uw organisatie, evenemententerrein, hotels en andere duurzame bestemmingen.

  • Twee of meer (semi)publieke laadpunten
  • Hardware en installatie grotendeel vergoed
  • Bijpassende markering op het parkeervak
  • Kostendekkende exploitatie

Neem contact met ons op via corporatesales@bmw.nl voor en vrijblijvend adviesgesprek en een locatiebeoordeling.