ICT

Laatste update:

Abax en Concar starten samenwerking

(Foto: Shutterstock)

Telematica-organisatie Abax en Concar, een marktplaats voor financiële diensten, slaan de handen ineen. Met de samenwerking wordt Concar’s parkeeroplossing, aangeboden door onder andere Parkd, Yellowbrick en Flowbird, rechtstreeks geïntegreerd in Abax’s wagenparkbeheersoftware.

De samenwerking met Concar maakt het mogelijk voor Abax een geautomatiseerde parkeeroplossing voor een breed spectrum aan bedrijven aan te bieden. Zij behalen voordeel met een papierloze parkeer- en betalingsoptie voor hun voertuigen.

“De nieuwe samenwerking maakt het mogelijk om het dagelijkse werk van mobiele medewerkers te vereenvoudigen en de totale parkeerkosten van een wagenpark tot wel 20 procent te verlagen.” legt Olivier De Clercq, ceo & co-founder bij Concar uit.

Abax en Concar starten samenwerking | Fleet&Mobility

Abax en Concar starten samenwerking

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

De samenwerking met Concar maakt het mogelijk voor Abax een geautomatiseerde parkeeroplossing voor een breed spectrum aan bedrijven aan te bieden. Zij behalen voordeel met een papierloze parkeer- en betalingsoptie voor hun voertuigen.

“De nieuwe samenwerking maakt het mogelijk om het dagelijkse werk van mobiele medewerkers te vereenvoudigen en de totale parkeerkosten van een wagenpark tot wel 20 procent te verlagen.” legt Olivier De Clercq, ceo & co-founder bij Concar uit.