Leasing en verhuur

Laatste update:

Alphabet-ceo Manager van het Jaar

Norbert van den Eijnden, ceo van Alphabet International, is uitgeroepen tot VDO Automotive Manager van het Jaar 2011. Van den Eijnden ontving uit handen van VNO-NCW-voorzitter Bernard Wientjes de bijbehorende onderscheiding, een bronzen beeld van kunstenaar Maurice den Boer. De andere finalisten waren François Driessen (dga Driessen Autogroep) en Leontien Sitters (directeur Schadenet). 

Van den Eijnden was in 2011 initiatiefnemer van een van de meest spraakmakende overnames in de leasebranche ooit. BMW-dochter Alphabet nam ING Car Lease over voor zo’n 650 miljoen euro. 

De jury, bestaande uit Henk van der Kwast (Stern), Rob Oudshoorn (Apollo-Vredestein), Peter Janssen (oud-directeur RAI Vereniging) en voorzitter Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), prees Van den Eijnden onder meer om zijn om zijn “doortastende en correcte manier van optreden, zijn analytische vermogen en zijn hoge mate van integriteit.” 

Van den Eijnden liet in een eerste reactie weten dat hij “ontzettend blij en trots” is op de titel. “Het is me een waar genoegen deze award in ontvangst te nemen. Ik draag hem op aan mijn team want dit doe je niet alleen.” 

Galadiner 
De prijsuitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Automotive galadiner, dat werd gehouden in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Driessen werd door de jury geprezen om de manier waarop hij zijn bedrijf door de afgelopen crisis loodste. “Hij nam geen grote risico’s, maar maakte beredeneerde en zorgvuldige afwegingen. Het bedrijf is klaar voor een zonnige toekomst”, aldus de jury. Sitters, de eerste vrouwelijke genomineerde in de geschiedenis van de verkiezing, wordt door de jury omschreven als “een hardliner die door gedrevenheid en standvastigheid te koppelen aan innemendheid en charme, veel dingen voor haar leden bereikt heeft.” 

De VDO Automotive Manager van het Jaar verkiezing is voor de vijfde keer gehouden en wordt georganiseerd door Automotive en gesponsord door VDO. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Alphabet-ceo Manager van het Jaar | Fleet&Mobility

Alphabet-ceo Manager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van den Eijnden was in 2011 initiatiefnemer van een van de meest spraakmakende overnames in de leasebranche ooit. BMW-dochter Alphabet nam ING Car Lease over voor zo’n 650 miljoen euro. 

De jury, bestaande uit Henk van der Kwast (Stern), Rob Oudshoorn (Apollo-Vredestein), Peter Janssen (oud-directeur RAI Vereniging) en voorzitter Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), prees Van den Eijnden onder meer om zijn om zijn “doortastende en correcte manier van optreden, zijn analytische vermogen en zijn hoge mate van integriteit.” 

Van den Eijnden liet in een eerste reactie weten dat hij “ontzettend blij en trots” is op de titel. “Het is me een waar genoegen deze award in ontvangst te nemen. Ik draag hem op aan mijn team want dit doe je niet alleen.” 

Galadiner 
De prijsuitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Automotive galadiner, dat werd gehouden in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Driessen werd door de jury geprezen om de manier waarop hij zijn bedrijf door de afgelopen crisis loodste. “Hij nam geen grote risico’s, maar maakte beredeneerde en zorgvuldige afwegingen. Het bedrijf is klaar voor een zonnige toekomst”, aldus de jury. Sitters, de eerste vrouwelijke genomineerde in de geschiedenis van de verkiezing, wordt door de jury omschreven als “een hardliner die door gedrevenheid en standvastigheid te koppelen aan innemendheid en charme, veel dingen voor haar leden bereikt heeft.” 

De VDO Automotive Manager van het Jaar verkiezing is voor de vijfde keer gehouden en wordt georganiseerd door Automotive en gesponsord door VDO.