Leasing en verhuur

Laatste update:

Van Alphabet naar Alphabet

Ordina heeft een contract getekend met Alphabet voor het beheer van haar wagenpark van 1.700 personenauto’s. Het is een hernieuwde samenwerking aangezien Ordina sinds 1993 klant is van ING Car Lease, dat vorig jaar is overgenomen door Alphabet.

“Alphabet heeft de afgelopen jaren bewezen een actieve, betrouwbare en transparante partner voor het beheer van ons wagenpark te zijn. Deze ervaring, gekoppeld aan een interessante financiële propositie, is voor ons doorslaggevend om opnieuw te kiezen voor Alphabet als onze exclusieve lease- en huurpartner voor de komende vijf jaar”, aldus Bart de Jong, cfo Ordina.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Van Alphabet naar Alphabet | Fleet&Mobility

Van Alphabet naar Alphabet

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alphabet heeft de afgelopen jaren bewezen een actieve, betrouwbare en transparante partner voor het beheer van ons wagenpark te zijn. Deze ervaring, gekoppeld aan een interessante financiële propositie, is voor ons doorslaggevend om opnieuw te kiezen voor Alphabet als onze exclusieve lease- en huurpartner voor de komende vijf jaar”, aldus Bart de Jong, cfo Ordina.