Leasing en verhuur

Laatste update:

Mijndomein haalt miljoen uit obligaties

Privélease- en online hostingmaatschappij Mijndomein.nl heeft een miljoen euro opgehaald door obligaties uit te schrijven. Eind vorig jaar is het bedrijf begonnen met het te koop aanbieden van obligaties voor de financiering van privé-leaseauto’s. Sindsdien zijn er duizend verkocht.

“Autoleasing is zeer kapitaalintensief”, zegt Henri de Jong, mede-eigenaar van Mijndomein. “Door gebruik te maken van meerdere financieringslijnen voorkomen we te afhankelijk te worden van banken.”

Beleggers ontvangen vijf procent rente op hun investering. De helft wordt gedurende de looptijd van twee jaar terugbetaald, de andere helft wordt aan het eind van de looptijd afgelost. De obligaties zijn online te koop en kunnen met iDeal worden betaald.

Lees meer over Mijndomein en privélease in Fleetmotive 2

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mijndomein haalt miljoen uit obligaties | Fleet&Mobility

Mijndomein haalt miljoen uit obligaties

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Autoleasing is zeer kapitaalintensief”, zegt Henri de Jong, mede-eigenaar van Mijndomein. “Door gebruik te maken van meerdere financieringslijnen voorkomen we te afhankelijk te worden van banken.”

Beleggers ontvangen vijf procent rente op hun investering. De helft wordt gedurende de looptijd van twee jaar terugbetaald, de andere helft wordt aan het eind van de looptijd afgelost. De obligaties zijn online te koop en kunnen met iDeal worden betaald.

Lees meer over Mijndomein en privélease in Fleetmotive 2