Leasing en verhuur

Van Mossel en Mandemakers nemen J&T Autolease over

Dealerholding Van Mossel Groep en keukengigant De Mandemakers Groep (DMG) nemen samen de leaseactiviteiten van J&T Autolease en DirectLease over. Dat bevestigt Eric Berkhof (foto), dga bij Van Mossel aan het vakblad Automotive. J&T Autolease en DirectLease beheren gezamenlijk 20 duizend leasecontracten.

Berkhof en DMG-eigenaar Ben Mandemakers zijn geen onbekenden voor elkaar. Zo werkten ze samen bij het redden van voetbalclub RKC. Ook zijn ze gezamenlijk actief in onroerend goed. Over het bedrag dat voor de voomalige Kroymans-dochters wordt betaald, doen de bedrijven geen uitspraken. De transactie ligt ter goedkeuring bij de NMa.

Lees meer op de site van Automotive

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Van Mossel en Mandemakers nemen J&T Autolease over | Fleet&Mobility

Van Mossel en Mandemakers nemen J&T Autolease over

Redactie Redactie

Berkhof en DMG-eigenaar Ben Mandemakers zijn geen onbekenden voor elkaar. Zo werkten ze samen bij het redden van voetbalclub RKC. Ook zijn ze gezamenlijk actief in onroerend goed. Over het bedrag dat voor de voomalige Kroymans-dochters wordt betaald, doen de bedrijven geen uitspraken. De transactie ligt ter goedkeuring bij de NMa.

Lees meer op de site van Automotive