Leasing en verhuur

Laatste update:

Politie tendert op duurzaamheid

De Nederlandse Politie heeft een tender uitgeschreven voor het schade- en ruitschadeherstel van haar wagenpark. Een van de eisen is dat het herstelbedrijf de schades duurzaam repareert.

Jaarlijks rijdt de Politie zo’n 10 duizend autoschades en 2 duizend ruitschades. Stichting Duurzaam Repareren is verheugd met het feit dat de instantie gaat sturen op duurzaamheid. “We zijn hier blij mee, mede omdat het keurmerk natuurlijk ooit is ontstaan uit de wens van de overheid om meer te sturen op duurzaamheid”, zegt Harry Filon, voorzitter van Stichting Duurzaam Repareren.

Sinds begin dit jaar is het politieapparaat landelijk ingericht in plaats van regionaal. Het gaat dan ook om een landelijke tender, waardoor het schadeherstel vrijwel zeker naar een keten met landelijke dekking gaat. 

De tender is gepubliceerd op Tendernet.nl.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Politie tendert op duurzaamheid | Fleet&Mobility

Politie tendert op duurzaamheid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jaarlijks rijdt de Politie zo’n 10 duizend autoschades en 2 duizend ruitschades. Stichting Duurzaam Repareren is verheugd met het feit dat de instantie gaat sturen op duurzaamheid. “We zijn hier blij mee, mede omdat het keurmerk natuurlijk ooit is ontstaan uit de wens van de overheid om meer te sturen op duurzaamheid”, zegt Harry Filon, voorzitter van Stichting Duurzaam Repareren.

Sinds begin dit jaar is het politieapparaat landelijk ingericht in plaats van regionaal. Het gaat dan ook om een landelijke tender, waardoor het schadeherstel vrijwel zeker naar een keten met landelijke dekking gaat. 

De tender is gepubliceerd op Tendernet.nl.