Leasing en verhuur

Importeurs scoren beter bij leadopvolging

Importeurs hebben bij het jaarlijkse onderzoek naar leadopvolging van de Vereniging Auto van de Zaak (Vavdz) beter gepresteerd dan een jaar eerder. Skoda kwam als winnaar uit de bus, voor Toyota en Ford. Stijf onderaan eindigden Suzuki, Jaguar, Dacia en Subaru. 

De belangenorganisatie van leaserijders keek in het onderzoek naar verschillende elementen, zo vroeg een mystery shopper bij alle merken informatie op van een bepaald type. Ook de resultaten van een enquête onder bezoekers op de site telde mee. 

De importeurs scoorden beter dan in 2012. Het gemiddelde puntentotaal steeg van 39 naar 51 (op een schaal van 100). Bekijk het onderzoek op de site van Automotive.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Importeurs scoren beter bij leadopvolging | Fleet&Mobility

Importeurs scoren beter bij leadopvolging

Redactie Redactie

De belangenorganisatie van leaserijders keek in het onderzoek naar verschillende elementen, zo vroeg een mystery shopper bij alle merken informatie op van een bepaald type. Ook de resultaten van een enquête onder bezoekers op de site telde mee. 

De importeurs scoorden beter dan in 2012. Het gemiddelde puntentotaal steeg van 39 naar 51 (op een schaal van 100). Bekijk het onderzoek op de site van Automotive.